La invitația președintei CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, se va afla sâmbătă, 22 august într-o vizită de lucru în județul Sibiu.

coperta foto: agrisuport

Vizita dlui Ministru reprezintă o oportunitate de a prezenta direct, ministerului de resort, care sunt nevoile producătorilor din județ, dar și care sunt măsurile necesare pentru o creștere sustenabilă.

Ministrul Adrian Oros susține dezvoltarea fermierilor locali, precum și găsirea unor soluții fezabile bazate pe opinii din vizite constante în teren. Așadar, agenda vizitei din județul Sibiu va începe cu o întâlnire alături de reprezentanții cu atribuții pe agricultură și dezvoltare rurală din județul Sibiu.

Întâlnirea va avea loc la Instituția Prefectului. În cadrul întrevederii se vor purta discuții despre situația agriculturii în județ, principalele provocări, dar și ce soluții există pentru depășirea problemelor cu care se confruntă acest domeniu în prezent.

Vizita va continua la Târgul de țară din cadrul Muzeului ASTRA. Acest târg reunește producători de alimente, artizani și meșteri populari din județul Sibiu. Va fi urmată de o întâlnire cu crescătorii de ovine din județul, dar și cu Asociația Telemeaua de Sibiu.

Aici, vor fi dezbătute teme care țin de perspectivele de dezvoltare ale fermierilor. Care sunt cele mai bune soluții pentru valorificarea lânii. Oportunitățile de finanțare pentru crescătorii de ovine, dar și cum pot fi valorificate produsele lactate care provin din oierit.

Karpaten Meat va fi următoarea vizită a delegației. Experiența producătorului de carne de vită de calitate din bovine Angus, se îmbină perfect cu pășunile nelucrate din județul Sibiu.

La invitația președintei CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, se va afla sâmbătă, 22 august într-o vizită de lucru în județul Sibiu.

Sibiul este printre primele județe din țară care a introdus gastronomia în Strategia de dezvoltare

“Dezvoltarea sustenabilă și susținerea producătorilor din județul Sibiu este una dintre prioritățile pe care mizăm și am avut numeroase acțiuni care au contribuit la creșterea acestui sector.

Suntem printre primele județe din țară care a introdus gastronomia în Strategia de dezvoltare, și care a definit termenul de pentru impulsionarea consumului (…)

Vizita dlui. ministru Adrian Oros vine în sprijinul eforturilor susținute de a găsi soluții care să promoveze agricultura românească și dezvoltarea rurală, consumul produselor locale, dar și promovarea lanțurilor scurte de aprovizionare.

Toate acestea fac parte din Pactul Verde European, strategie pe care îmi doresc să o aplicăm în județul nostru.” a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată!

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român. În cursul zilei de miercuri, Guvernul german a adoptat un proiect…

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba. Pe fondul scumpirilor la carburanți care au panicat un număr mare de șoferi și care…

Impozite mărite pentru românii cu mai mult de două mașini sau locuințe

Impozite mărite pentru românii cu mai mult de două mașini sau locuințe. Cei care au mai mult de două locuințe sau două mașini ar putea fi taxați în plus, bacșișul la restaurante ar urma să fie impozitat și nu este exclus să avem și o taxă pe zahăr.

Traian Băsescu reacționează după sentința de colaborator al Securității

Traian Băsescu reacționează după sentința de colaborator al Securității comuniste: ”Voi face demersurile legale la CEDO”