„Sibiul Aleargă” este o inițiativă a Asociației Club Sportiv Comunitar Sibiu prin care sibienii cu vârsta cuprinsă între 18 și 75 de ani sunt invitați să facă mișcare în aer liber atât în oraș, cât și în stațiunea Păltiniș.

Proiectul promovează alergarea ca mod de petrecere a timpului în natură, iar până la sfârșitul lunii noiembrie, cei interesați pot participa la această activitate de grup, săptămânal, în fiecare zi de marți și joi, conform programului de mai jos:

  • în lunile iulie – noiembrie, în fiecare zi de marți, în parcul Sub Arini, cu întâlnire la Stadion, la ora 18.30
  • în lunile iulie și august, în fiecare zi de joi, în parcul Sub Arini, cu întâlnire la Stadion, la ora 18.30
  • în luna iulie, în fiecare zi de joi, în stațiunea Păltiniș, cu întâlnire la baza pârtiei Oncești, la ora 19
  • în lunile septembrie si octombrie, în fiecare zi de joi, în cartierele Sibiului: Terezian, Gușterița și Vasile Aron, la ora 18.30.
„Sibiul Aleargă” este o inițiativă a Asociației Club Sportiv Comunitar Sibiu prin care sibienii cu vârsta cuprinsă între 18 și 75 de ani sunt invitați să facă mișcare în aer liber atât în oraș, cât și în stațiunea Păltiniș.

Organizatorii acestui eveniment  au adaptat antrenamentele, astfel încât acestea să se desfășoare în condiții de siguranță, respectând întocmai măsurile legale dispuse de autoritățile statutului în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, participanții la antrenamente vor păstra distanța de 4 m la încălzire, urmând ca în timpul alergării să formeze grupuri de maximum 3 persoane.

„Sibiul Aleargă” este un proiect cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Comunității și de Tineret 2020.

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Cât se dă darul la nuntă în 2021

Cât se dă darul la nuntă în 2021? Nunțile sunt evenimente importante în viața oricărui cuplu, sunt extrem de frumoase, dar și costă. Este plăcut să îți alegi machiajul și ținuta elegantă pentru fericitul eveniment, dar acestea nu sunt singurele costuri cu care te vei confrunta de-a lungul acestui sezon de nunți. Mai este și darul de nuntă!

Urzicile au ajuns mai scumpe decât carnea de porc

Urzicile au ajuns mai scumpe decât carnea de porc. În postul Paștelui, când creștinii ortodocși nu mănâncă carne și lactate, un kilogram de urzici a ajuns să…

Eurovision 2022: Aceasta este piesa care va reprezenta România la Eurovision

Eurovision 2022: Aceasta este piesa care va reprezenta România la Eurovision. WRS va reprezenta România la Eurovision 2022, în Italia, la Torino, cu piesa…

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!