Vicepremierul României, Raluca Turcan, într-o conversație cu moderatorul emisiunii Digi24 “În fața ta” pe tema discuției despre teoriile conspirației care contestă existența cu adevărat a pandemiei, a recunoscut în direct, că doi dintre membri familiei sale, au murit după ce au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus.

„Am doi verișori care, din nefericire, au murit de COVID-19. Erau tineri. Aveau toate șansele să trăiască dacă nu contactau acest virus”, a declarat vizibil afectată, Raluca Turcan.

Moderatorul emisiunii, Florin Negruțiu, spune că nu se aștepta la o astfel de mărturisire și că întrebarea a fost pusă în condițiile în care mulți români, mai ales adepți ai teoriei conspirațiilor, spun că nu cred în existența noului coronavirus deoarece nu cunosc pe nimeni care să fi fost testat pozitiv.

sursa: Digi24

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doctorul care a descoperit Omicron: Mi s-a cerut să nu spun că dă forme uşoare ale bolii

Doctorul care a descoperit Omicron: Mi s-a cerut să nu spun că dă forme uşoare ale bolii. Angelique Coetzee, printre primii medici sud-africani care au aflat despre mutaţiile suferite de SARS-CoV-2, a povestit prin ce calvar a trecut, în momentul în care a dorit să comunice lumii rezultatele obţinute.

Ce să bei pentru a-ți ține în frâu tensiunea arterială

Ce să bei pentru a-ți ține în frâu tensiunea arterială. Un obicei simplu te poate ajuta să diminuezi hipertensiunea. Dacă ai probleme cu tensiunea arterială crescută, cercetătorii au ajuns la concluzia că o băutură populară și la îndemâna oricui poate avea efecte imediate în scăderea hipertensiunii.

Pericolul ascuns din utilizarea îndelungată a paracetamolului

Pericolul ascuns din utilizarea îndelungată a paracetamolului. Risc de atac de cord şi accident vascular cerebral în cazul utilizării îndelungate a unuia dintre cele mai folosite medicamente în ţara noastră.

Copilul tău face febră şi are gura plină de băşici? Herpangina e de vină. De unde apare şi cum se tratează boala

Herpangina este o boală infecţioasă care afectează mai ales copiii cu vârste…