De la 1 martie, mall-ul din Sibiu a intrat într-un amplu proces de extindere și modernizare, fiind primul din regiune ce se reinventează conform noilor trenduri din retail. În urma unei investiții de aproximativ 35 de milioane de euro, noul Shopping City Sibiu va ajunge la o suprafață de 90.000 de metri pătrați. Aceasta modernizare  va transforma mall-ul din Sibiu în cea mai mare și mai modernă destinație de retail din regiune.

A trecut mai bine de un an de când reprezentanții Sibiu Shopping City au spus că acesta va intra într-un amplu proces de modernizare.

”Experiența pe care o doresc clienții Shopping City Sibiu nu se mai rezumă doar la shopping, vizitatorii vor diversitate gastronomică, evenimente culturale și sportive, dar și posibilități de petrecere a timpului liber pentru toate interesele. Plecând de la aceste trenduri, centrul comercial se va extinde cu aproximativ 10.000 de metri pătrați, adăugând și un nou nivel ce va include o zonă reinventată de food court și divertisment, precum și o terasă exterioară ideală pentru petrecerea timpului liber”, au spus reprezentanții Shopping City.

În plus, Shopping City Sibiu va găzdui primul cinema multiplex ultramodern din oraș, cu 8 săli dotate cu cele mai noi tehnologii în proiecția de film, unde vizitatorii se vor bucura de vizionarea celor mai recente și populare producții cinematografice.

La finalul procesului de remodelare, centrul va găzdui aproximativ 180 de branduri, 60% dintre ele fiind locații ancoră atât din segmentul fashion, cât și din ariile de electrocasnice, home&deco și articole sportive.

Magazine relocate în alte spații
În acest moment, toate restaurantele și cafenelele sunt închise, la fel și salonul Maioko, Alexandria Librării, Adidas, Diverta, Andu, Dinoland și Beauty Shop. În același timp, o parte dintre magazine au fost relocate:
•Yummy Yang s-a mutat într-o locație din exterior
•iXXXi Jewelry poate fi regăsit într-o insula din galeria comercială, în fața Splend’Or
•Escudo va fi mutat în fața Decathlon
•Noriel Toys și DHS vor fi relocate într-un spațiu amenajat în parcarea de la KFC
„Încă de la preluarea Shopping City Sibiu în portofoliul NEPI Rockcastle, am început demersurile de optimizare și modernizare, pentru a aduce centrul la cele mai înalte standarde, pe care le întâlnim în toată rețeaua de centre comerciale a grupului. Anul acesta, începem să punem în aplicare aceste planuri și suntem încrezători că această investiție va reinventa peisajul regional de retail, oferindu-le vizitatorilor o destinație modernă și completă de shopping și divertisment.” spune Adina Ciobanu, Asset Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

Modernizarea Shopping City Sibiu este preconizată să se încheie până la finalul acestui an. Tot până atunci va fi extinsă și parcarea, astfel că vizitatorii vor avea la dispoziție peste 3.000 de locuri de parcare.

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Investiții la Sibiu: FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren lângă Șura Mică

Investiții la Sibiu: FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren lângă Șura Mică. FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren la marginea Sibiului și pregătește o..

Fabrică de încălțăminte din Sibiu cumpărată de Prada

Fabrică de încălțăminte din Sibiu cumpărată de Prada. Faimoasa companie de modă și produse de lux Prada a devenit singurul proprietar al fabricii de…

Un nou hotel la Sibiu va fi construit lângă Calea Dumbrăvii

Un nou hotel la Sibiu va fi construit lângă Calea Dumbrăvii. Consilierii locali ai Sibiului sunt chemați să aprobe în ședința de săptămâna aceasta, printre altele, documentația de urbanism pentru construirea unui hotel nou pe strada Mărășești, în apropierea Căii Dumbrăvii.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.