Baza de agrement se va întinde pe o suprafaţă de aproape 2.000 de mp şi va avea un bazin semi-olimpic, cu lăţimea de 15 metri şi lungimea de 25 de metri, o sală de fitness, saună, sală de masaj şi loc de joacă pentru copii. Primarul Gheorghe Huja speră că la sfârşitul acestui an se va putea tăia panglica inaugurală a Centrului. Investiția era pregătită pentru a fi finalizată în 2017.

„Acest spațiu nou, destinat agrementului, va completa zonele de relaxare existente. Din motive independente de voința noastră a trebuit să amânăm investiția, dar iată că după eforturi susținute am reușit să demarăm lucrările de construcție. Vom construi acest centru SPA la standarde europene, punând un accent deosebit pe calitate, pe funcționalitatea sistemelor, pentru că nu te poți juca cu astfel de lucruri. Avem în plan ca tarifele percepute pentru accesul la acest Centru SPA să şi le poată permite toată lumea, aşa cum se întâmplă la ştrand şi la patinoar”, a declarat primarul Cisnădiei, Gheorghe Huja.

 Fondurile pentru acest centru SPA sunt asigurate exclusiv din banii Primăriei Cisnădie.

„Nu avem nevoie de ajutorul nimănui. Am avut un excedent de vreo 500.000 de euro, restul sunt alocați din buget. Mereu alocăm fonduri pentru proiecte de acest gen. Am avut pista de biciclete Cisnădie- Cisnădioara, anul trecut Casa de Cultură”, spune primarul Gheorghe Huja.

Edilul din Cisnădie vrea să transforme micul orășel într-un punct de atracție pentru cei care doresc să își petreacă aici timpul liber. ”SPA-ul va fi deschis tuturor, ne dorim ca cei care vin aici să se simtă bine, îl facem pentru cei din Cisnădie, dar și pentru alții care doresc să vină aici. Patinoarul atrage 70% dintre vizitatori din Sibiu, iar ștrand-ul 80%. La fel va fi și cu SPA-ul… Creem condiții pentru cei care doresc să vină la noi”, mai spune edilul orașului învecinat cu Sibiul.  Tot în categoria distracție și timp liber se încadrează cele trei locuri de joacă pe care Primăria Cisnădie le va construi anul acesta- la Cisnădie, Cisnădioara și în Cartierul Arhitecțilo

Lucrările au început, iar termenul de execuție este de 12 luni, dar primarul speră ca lucrările să fie gata mai devreme.

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Biblioteca Astra a inaugurat în Cisnădie prima filială din județ

Biblioteca Județeană Astra Sibiu a inaugurat vineri, 16 martie, prima filială din…

Lista cu alocarea membrilor în consiliile locale din județul Sibiu

În data de 14.07.2020, prefectul județului Sibiu a emis Ordinul 316/2020 prin care se stabilește numărul membrilor fiecărui consiliu local din județul Sibiu, în vederea desfășurării alegerilor locale din anul 2020, în funcție de populația comunei/orașului/municipiului, după domiciliu, la data de 1 ianuarie 2020.

Campania Produs în Sibiu continuă și în 2021 poveștile frumoase ale producătorilor locali

Campania Produs în Sibiu continuă și în 2021 poveștile frumoase ale producătorilor locali. Ajunsă deja la cea de-a 5-a ediție, Campania Produs în Sibiu din acest an, s-a focusat pe dorința ca economia locală să funcționeze mai departe și să supraviețuiască vremurilor grele cu care se confruntă întreaga comunitate sibiană de afaceri.