În municipiul Sibiu au fost create 107 secții de votare, la care sibienii vor fi așteptați să-și dea votul pentru viitorul primar, viitorul președinte al CJ Sibiu, precum și pentru viitorii consilieri locali și județeni. Totodată, în cadrul primului rând de alegeri, aceștia vor avea de ales și reprezentanții în Parlamentul European.

În acest sens, Primăria Sibiu anunță că în pregătirea scrutinului din data de 9 iunie, când vor avea loc alegerile locale și cele europarlamentare, primarul municipiului Sibiu a emis dispoziția nr. 753 privind delimitarea, numerotarea și stabilirea secțiilor de votare din municipiul Sibiu.

Astfel, prin această dispoziție se stabilesc secțiile de votare din municipiul Sibiu și stațiunea Păltiniș, numerotarea acestora și străzile arondate fiecărei secții. 

Astfel, sibienii sunt invitați să consulte această dispoziție online, pe site-ul Primăriei, pentru a verifica la ce secție vor putea să își exprime votul la alegerile din luna iunie.

sursa articol: turnulsfatului.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.