Muzeul Național Brukenthal participă la evenimentul Noaptea Muzeelor având însă ca mesaj: „Susținem salarizare demnă și egală în cultură!” și „Voluntari pentru muzeul tău!”

Programul pentru data de 18 mai 2024 este următorul:

  • interval orar 9-17:  vor fi deschise pe baza biletului de intrare: Muzeul de Istorie Naturală Sibiu, Muzeul de Istorie a Farmaciei și Muzeul Cinegetic „August von Spiess”.
  • interval orar 16-23: intrare gratuită în curtea Muzeului de Istorie – Casa Altemberger – concert Long Night of Museums by Campus Experience
  • interval orar 18-23: intrare gratuită la Palatul Brukenthal din Piața Mare din Sibiu și Muzeul de Artă Contemporană, strada Tribunei nr.6.

În data de 18 și 19 mai, Muzeul de Istorie – Casa Altemberger va fi închis pentru vizitare, iar în data de 19 mai, Palatul Brukenthal din Piața Mare va fi închis pentru vizitare! 

sursa articol: sibiu100.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.