Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Sibiu, Florian Giubega, va fi primul în buletinul de vot la alegerile locale din 9 iunie. Ordinea a fost stabilită prin tragere la sorți, astăzi, în cadrul Circumscripției electorale nr. 1 Sibiu. 

Giubega este urmat de primarul în funcție, candidatul FDGR, Astrid Fodor, și de candidatul liberalilor, Adrian Bibu.

Pe poziția a patra a fost selectat Sebastian Suciu, candidatul AUR, iar pe a cincea – Ioan Zară, candidatul Partidului Ecologist Român.

Pe ultimele patru poziții în buletinul de vot vor figura candidații Ciprian Faraon (Partidul Umanist Social Liberal), Cristian Marinescu (Partidul Patrioților), Ruxandra Cibu-Deaconu (Alianța Dreapta Unită) și Alexandru Găvozdea (candidat independent).

Tot azi, a fost stabilită ordinea partidelor politice în buletinele de vot care au candidați pentru Consiliul local:

PSD

FDGR

PNL

AUR

PER

PUSL

PP

ADU

S.O.S. România

sursa articol: turnulsfatului.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.