Vă redăm mesajul transmis cu ocazia Zilei Europei de către Adrian Bibu, candidatul PNL pentru funcția de primar al Municipiului Sibiu.

„După două războaie mondiale, milioane de vieți pierdute, pagube și durere, la 9 mai 1950 apare Declarația Schuman. Era momentul când liderii vizionari au înțeles că fără cooperare între popoarele europene viitorul nostru ar arăta sumbru. Franța și Germania și-au dat mâna și au pornit pe un drum plin de provocări, dar frumos: o Europă mai bună și mai sigură. Au urmat pași importanți, cum ar fi, de exemplu, punerea în comun a producției de cărbune și oțel, o piață comună, o monedă unică.

Azi, ne bucurăm cu toții de beneficiile de a fi parte din construcția europeană. Însă, e nevoie să facem eforturi pentru a le păstra. Beneficiile acestea, construcția europeană, democrația, toate trebuie apărate. De aceea, alegerile din acest an sunt importante. Să nu uităm azi, pentru că „mâine” s-ar putea să fie prea târziu.”, a transmis Adrian Bibu.

sursa articol: sibiulinimagini.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.