Veste neașteptată venită înainte de meciul dintre CSC Șelimbăr și CS Mioveni. Partida va avea loc miercuri de la ora 17.00, pe stadionul din Cisnădie. Principalul echipei sibiene, Claudiu Niculescu a plecat de la echipă.

În urma unei ședințe desfășurată miercuri, conducerea clubului CSC Șelimbăr și antrenorul Claudiu Niculescu au decis de comun acord să înceteze colaborarea. Tehnicianul si-a exprimat în trecut nemulțumirea pentru faptul că echipa pe care o pregătește nu are drept de promovare în prima ligă, chiar dacă parcursul sportiv i-ar fi permis cel puțin participarea la barajul de promovare. În schimb, au existat nemulțumiri legate de parcursul echipei sibiene în play-off, acolo unde sibienii au obținut primul succes abia în etapa a opta, 2-1 cu Gloria Buzău.

Conducerea clubului sibian a anunțat săptămâna trecută înființarea unei societăți care să cesioneze  locul în liga secundă de la CSC Șelimbăr. Noua structură ar avea drept de promovare în Superliga chiar din sezonul viitor.

sursa articol: sibiuindependent.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Lista cu alocarea membrilor în consiliile locale din județul Sibiu

În data de 14.07.2020, prefectul județului Sibiu a emis Ordinul 316/2020 prin care se stabilește numărul membrilor fiecărui consiliu local din județul Sibiu, în vederea desfășurării alegerilor locale din anul 2020, în funcție de populația comunei/orașului/municipiului, după domiciliu, la data de 1 ianuarie 2020.

Modelul declarației pe proprie răspundere pt Sibiu, Șelimbăr, Cisnădie și Tălmaciu

Autoritățile din Sibiu au publicat modelul declarației pe proprie răspundere pe care sibienii vor fi obligați să o completeze la ieșirea din locuințe în contextul instituirii carantinei, începând de luni, 16 noiembrie 2020.

Este oficial: Municipiul Sibiu va intra în carantină!

Este oficial: Municipiul Sibiu va intra în carantină! Municipiul Sibiu a ajuns miercuri la o rată de infectare de 11,18 la mia de locuitori, iar județul, pentru a treia zi consecutiv se află în topul județelor din țară, cu o rată de 7,19 la mia de locuitori.

DSP Sibiu anunță 10 focare active COVID-19 la nivel județean!

DSP Sibiu anunță 10 focare active COVID-19 la nivel județean! Conform datelor transmise de către Direcția de Sănătate Publică Sibiu, în acest acest moment în județul Sibiu sunt active un număr de 10 focare de infecție cu COVID-19.