DSP Sibiu anunță 10 focare active COVID-19 la nivel județean! Conform datelor transmise de către Direcția de Sănătate Publică Sibiu, în acest acest moment în județul Sibiu sunt active un număr de 10 focare de infecție cu COVID-19.

Jumătate dintre acestea sunt în municipiul Sibiu:

  • Căminul pentru persoane Vârstnice: 63 de beneficiari pozitivi dintre care 10 sunt spitalizați, 53 sunt izolați; 6 angajați pozitivi care sunt izolaț;
  • O companie producătoare de piese auto: 8 angajați pozitivi;
  • O companie producătoare de componente auto: 9 angajați pozitivi;
  • O companie producătoare de confecții: 5 angajați pozitivi;
  • O companie producătoare de ambalaje: 7 angajați pozitivi.

DSP Sibiu anunță 10 focare active COVID-19 la nivel județean!

În comunicatul oficial de presă al DSP Sibiu se anunță că, pe lângă cele 5 focare din municipiul Sibiu, câte unul se află și în Șelimbăr, Săliște, Dumbrăveni, Agnita și Tălmaciu, astfel:

  • Centrul pentru persoane vârstnice Șelimbăr: 41 de beneficiari pozitivi, dintre care 7 au decedat, 13 sunt spitalizați, iar 21 sunt izolați, 15 angajați pozitivi dintre care 3 spitalizați iar 12 izolați;
  • Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Săliște: 40 de beneficiari pozitivi dintre care 1 a decedat, 11 sunt spitalizați, iar 28 sunt izolați; 26 angajați pozitivi dintre care 2 spitalizați și 24 izolați;
  • CRRPH Dumbrăveni: 16 beneficiari pozitivi, dintre care 1 spitalizat și 15 izolați; 5 angajați pozitivi, toți izolați;
  • Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Agnita: 2 beneficiari pozitivi, ambii spitalizați; 2 angajați pozitivi ambii izolați;
  • Centrul de recuperare și reabilitare Neuropsihiatrică Tălmaciu: 21 de beneficiari pozitivi dintre care 1 a decedat, iar 20 sunt în curs de evaluare medicală; 4 angajați pozitivi, toți sunt în curs de evaluare medicală.

La data de 13 octombrie 2020, în județul Sibiu erau active un număr de 605 persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Dintre acestea, peste jumătate, adică 332 de persoane sunt din municipiul Sibiu.

Pe lângă aceste cazuri, există și 16 persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, care, deși nu au domiciliu pe raza județului Sibiu, s-au infectat și sunt internate în județul nostru.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doctorul care a descoperit Omicron: Mi s-a cerut să nu spun că dă forme uşoare ale bolii

Doctorul care a descoperit Omicron: Mi s-a cerut să nu spun că dă forme uşoare ale bolii. Angelique Coetzee, printre primii medici sud-africani care au aflat despre mutaţiile suferite de SARS-CoV-2, a povestit prin ce calvar a trecut, în momentul în care a dorit să comunice lumii rezultatele obţinute.

Ce să bei pentru a-ți ține în frâu tensiunea arterială

Ce să bei pentru a-ți ține în frâu tensiunea arterială. Un obicei simplu te poate ajuta să diminuezi hipertensiunea. Dacă ai probleme cu tensiunea arterială crescută, cercetătorii au ajuns la concluzia că o băutură populară și la îndemâna oricui poate avea efecte imediate în scăderea hipertensiunii.

Pericolul ascuns din utilizarea îndelungată a paracetamolului

Pericolul ascuns din utilizarea îndelungată a paracetamolului. Risc de atac de cord şi accident vascular cerebral în cazul utilizării îndelungate a unuia dintre cele mai folosite medicamente în ţara noastră.

Copilul tău face febră şi are gura plină de băşici? Herpangina e de vină. De unde apare şi cum se tratează boala

Herpangina este o boală infecţioasă care afectează mai ales copiii cu vârste…