Începând cu data de 9 mai, sibienii vor putea beneficia de noua Bază Sportivă Obor, care cuprinde cinci terenuri și două mese de tenis, pe o suprafață totală de 23.000 de metri pătrați. Evenimentul de inaugurare va avea loc de joi 9, mai începând cu ora 18:00.

Baza sportivă de pe Calea Șurii Mari va fi accesibilă pentru toți locuitorii din Sibiu, oferind posibilitatea de a practica sportul atât la nivel profesionist, cât și pentru amatori în scopul menținerii unei stări de sănătate bune. Baza include un teren de fotbal cu gazon natural, terenuri pentru baschet și volei, minifotbal și handbal, precum și terenuri pentru tenis de câmp și zone pentru tenis de masă.

“Am finalizat lucrările de amenajare a noii baze sportive din zona Pieței Obor, de pe Calea Șurii Mari. Aceasta va fi deschisă tuturor sibienilor pentru a practica sportul la nivel profesionist sau ca mișcare pentru sănătate. Baza va pune la dispoziție un teren de fotbal cu gazon natural, un teren pentru baschet și volei, unul pentru minifotbal și handbal, 2 terenuri pentru tenis de câmp și două zone pentru tenis de masă. Îi invit pe sibieni joi, 9 mai, de la ora 18.00 să deschidem împreună această bază sportivă”, a transmis Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Sportivii de la FC Hermannstadt și CSU Sibiu vor da autografe

Deschiderea va fi o sărbătoare a sportului, cu meciuri demonstrative ale echipelor sportive locale și participarea echipelor profesioniste FC Hermannstadt și CSU Sibiu, urmată de o sesiune de autografe. Vor fi organizate concursuri de aruncare la coș și tras la poartă, iar câștigătorii vor fi recompensați. Atmosfera va fi animată de muzică și va fi condusă de Nicolle Stănese. Toți cei pasionați de sport sunt invitați să se alăture evenimentului.

„În caz de condiții meteo nefavorabile, evenimentul de deschidere se va amâna pentru o dată care va fi anunțată public”, a transmis Biroul de Presă al Primăriei Sibiu..

sursa articol: oradesibiu.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.