Compania aeriană din Sibiu Fly Lili a scos la vânzare, imediat după Paște, biletele pentru noile destinații anunțate cu plecare de pe Aeroportul Internațional Sibiu, printre acestea aflându-se câteva orașe foarte atractive atât pentru city-break, cât și pentru comunitățile de români.

Conform site-ului oficial al Fly Lili, compania va zbura începând cu luna iulie din Sibiu către următoarele destinații: Barcelona, Roma, Milano, Nuremberg și Stuttgart. Prețurile încep, la prima vedere, de la 100 de euro (aproximativ 500 de lei) și ajung până la 150 de euro (aproximativ 750 de lei), în varianta „basic”.

Reporterul Turnul Sfatului a efectuat mai multe simulări pentru prima săptămână în care sunt anunțate zboruri noi din Sibiu. Spre exemplu, puteți zbura la Barcelona, în 23 iulie, cu plecare de la ora 07:00 și aterizare la ora 09:25, la prețul de 150 de euro. Întoarcerea la Sibiu poate fi în 27 iulie, de la ora 10:35, cu aterizare la ora 14:35, prețul unui bilet „basic” fiind de 159 de euro.

Cine este interesat de Italia, poate zbura direct din Sibiu către Milano (Malpensa) și Roma (Fiumicino).

La Roma un bilet cu plecare în data de 22 iulie, de la ora 06:50 și aterizare la ora 07:55, costă 100 de euro. Întoarcerea poate fi în 25 iulie, de la ora 15:10, cu aterizare la ora 18:05, prețul unui bilet „basic” fiind tot 100 de euro.

Dacă vreți să zburați din Sibiu la Milano aveți un prim zbor în 21 iulie, de la ora 12:45, costul unui bilet fiind 100 de euro. Înapoi puteți veni în 24 iulie, de la ora 21:10, tot la prețul de 100 de euro.

Nu în ultimul rând Fly Lili va lansa zboruri din Sibiu către Stuttgart și Nuremberg, prețul unui bilet în ambele cazuri fiind tot de 100 de euro pe zbor. Din Sibiu se poate pleca spre Nuremberg, ca exemplu, în data de 21 iulie, ora 07:00, cu aterizare la 08:15. Întoarcerea poate fi în 24 iulie, de la ora 09:15, cu aterizare programată la Sibiu la ora 12:05.

Fly Lili zboară cu aeronave tip Airbus.

Context

Compania aeriană Fly Lili a fost fondată în 2021 de către Jurgen Faff și Eugen Ciobanu, iar în luna octombrie a aceluiași an a obținut Certificatul de Operator Aerian.

În martie 2023, Eugen Ciobanu a renunțat la cota de 10% deținută de companie, iar sibianul Jurgen Faff a devenit unicul asociat al acesteia.

Cu toate acestea, Fly Lili a început să zboare abia în aprilie 2023, iar în prezent operează doar zboruri charter din România spre destinații de vacanță din Turcia și Tunisia. Din 20 mai 2023, în anumite zile ale săptămânii, aceasta mai operează zboruri din Antalya (Turcia) spre destinații din Europa pentru compania turcă Southwind Airlines.

sursa articol: turnulsfatului.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.