Asociația Urban Bike Revolution își propune să ducă mai departe tradiția începută în 2022, de a marca în mod simbolic deschiderea sezonului de mers pe bicicletă în Sibiu. Deși temperaturile, chiar și pe perioada lunilor de iarnă, sunt destul de prietenoase iar discrepanța nu mai este așa de mare între sezonul cald și rece, totuși se remarcă o creștere a numărului de utilizatori în ultima perioadă.

Sâmbătă, cu start din Piața Mare, de la ora 15:30, iubitorii mersului cu bicicletă sunt așteptați cu mic cu care la startul turului ce va străbate străzile și cartierele din oraș.

Acest tur are un rol simbolic. Pe deoparte ne dorim să creștem nivelul de conștientizarea în rândul tuturor participanților la trafic, să fie mai atenți, pe de altă parte ne dorim să oferim o experiență plăcută tuturor cetățenilor, în special celor care se simt în nesiguranță sau amenințați de trafic. Acest lucru se datorează în special sprijinul oferit de autoritățile competente, după cum declară Andrei Rusu, de la Urban Bike Revolution.

Turul a fost și este destinat în special celor care nu se simt în siguranță să se deplaseze în diferite zone alte orașului pe bicicletă în viața de zi cu zi, iar toți participanții la tur vor respecta instrucțiunile organizatorilor și ale autorităților competente mobilizate.   

Această acțiune face parte din proiectul BikeSchool și este cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Educațională, realizată cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu și sponsorizată de KeepCalling, GreenHill Sibiu.

sursa articol: sibiulinimagini.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.