Candidații Partidului Național Liberal Mediaș au depus, în cursul zilei de miercuri, la sediuL Biroului Electoral de Circumscripție, documentele necesare pentru înregistrarea și validarea candidaturilor. PNL Mediaș este primul partid care se înregistrează pentru cursa electorală locală din 9 iunie 2024.

Candidatul desemnat pentru funcția de primar, dl. Roman Gheorghe, primarul în funcție, însoțit de o parte din candidații la Consiliul Local Mediaș, a transmis un mesaj de mulțumire tuturor medieșenilor care au semnat pe listele de susținere și un angajament că aceasta echipă va continua proiectele mari de investiții ale Mediașului.

„Am depus astăzi la sediul BEC documentele care stau la baza candidaturii mele pentru un nou mandat de primar al Municipiului Mediaș. Le mulțumesc, pe această cale, celor peste 3700 de medieșeni care au semnat într-un timp record pentru susținerea candidaturii mele. Le mulțumesc, de asemenea, colegilor mei din PNL pentru că au acceptat să facă parte din echipa mea, echipă care va continua să ducă mai departe marile proiecte ale orașului” a declarat dl. Roman Gheorghe.

Lista candidaților PNL la Consiliul Local Mediaș cuprinde atât actuali consilieri locali, cât și candidați noi care au ales să-și asume această responsabilitate.

sursa articol: sibiuindependent.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Proiectele Varianta Ocolitoare Sibiu Sud și Centura Mediașului intră în linie dreaptă

Proiectele Varianta Ocolitoare Sibiu Sud și Centura Mediașului intră în linie dreaptă. La invitația președintei CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, pe data de 18.09.2020, la Sibiu au fost prezenți vicepremierul Raluca Turcan, Ministrul Transporturilor, Lucian Bode și directorul general C.N.A.I.R., Mariana Ioniță cu vești bune în ceea ce privește infrastructura rutieră din Județul Sibiu.

Lista cu alocarea membrilor în consiliile locale din județul Sibiu

În data de 14.07.2020, prefectul județului Sibiu a emis Ordinul 316/2020 prin care se stabilește numărul membrilor fiecărui consiliu local din județul Sibiu, în vederea desfășurării alegerilor locale din anul 2020, în funcție de populația comunei/orașului/municipiului, după domiciliu, la data de 1 ianuarie 2020.

Zilele Mediașului 2024- program

Medieșenii sunt așteptați la 3 zile de manifestări culturale și concerte, în…