Noua Policlinică a Spitalului Orășenesc Cisnădie, reabilitată și dotată cu aparatură medicală printr-un proiect cu finanțare europeană de 11,2 milioane de lei, va fi inaugurată joi.

Primăria orașului Cisnădie inaugurează joi, 25 aprilie, de la ora 12:00, cea mai mare investiție a ultimilor ani, respectiv noua Policlinică a Spitalului Orășenesc. Reabilitarea și dotarea cu aparatură medicală a Ambulatoriului integrat de specialitate din cadrul spitalului a fost realizată printr-un proiect cu finanțare europeană a cărui valoare totală este de 11,2 milioane lei.

„Practic, de acum înainte, cisnădienii beneficiază de o infrastructură medicală modernă, de aparatură performantă, de ultimă generație, chiar în orașul lor, fără a mai fi nevoiți să se deplaseze la Sibiu, putând fi consultați, tratați și vindecați într-o unitate spitalicească, ce rivalizează din punctul de vedere al condițiilor și dotărilor cu orice instituție europeană de acest tip.

Un spital cu dotări moderne, cu medici bine pregătiți, generează încredere și siguranță în rândul comunității, iar cisnădienii au parte astăzi de toate acestea”, se arată într-un comunicat de presă.

Spitalul Orășenesc Cisnădie urmează să fie reabilitat, modernizat, extins și dotat în întregime.

sursa articol: oradesibiu.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Bazin semi-olimpic la Cisnădie. S-au început lucrările la centrul SPA

Baza de agrement se va întinde pe o suprafaţă de aproape 2.000…

Biblioteca Astra a inaugurat în Cisnădie prima filială din județ

Biblioteca Județeană Astra Sibiu a inaugurat vineri, 16 martie, prima filială din…

Lista cu alocarea membrilor în consiliile locale din județul Sibiu

În data de 14.07.2020, prefectul județului Sibiu a emis Ordinul 316/2020 prin care se stabilește numărul membrilor fiecărui consiliu local din județul Sibiu, în vederea desfășurării alegerilor locale din anul 2020, în funcție de populația comunei/orașului/municipiului, după domiciliu, la data de 1 ianuarie 2020.