Adrian Bibu, administratorul public al județului Sibiu și consilier local PNL Sibiu, a participat miercuri, 17 aprilie, la Festivalul Concurs Național de interpretare Vocală „Ilie Micu”, unde a înmânat lui Ionuț Florin Toneț, diploma și trofeul celui care s-a clasat pe locul I la secțiunea muzică populară, categoria de vârstă 12-15 ani.

„Aseară, am retrăit emoția cu care, în casa bunicilor, urmăream emisiunea „Tezaur Folcloric” și, în special, cântecele Lucreției Ciobanu, Vetei Biriș și ale maestrului Ioan Bocșa. Am fost onorat și bucuros să înmânez diploma și trofeul celui care a luat Locul I la Festivalul Concurs Național de interpretare Vocală „Ilie Micu”, Ionuț Florin Toneț, un tânăr elev al Școlii Populare de Artă din Suceava. 

Felicit întreaga echipă coordonată de doamna Alina Vintilă, manager al Școlii Populare de Artă „Ilie Micu” Sibiu, pentru excepționala organizare a acestui concurs, ajuns la cea de-a doua ediție!”, a spus Adrian Bibu.

sursa articol: sibiulinimagini.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.