Dincolo de faptul că este un derby, acest meci este unul atractiv pentru fanii ”roș-albaștrii”. Concret, în cazul în care FCSB se impune în fața giuleștenilor, iar CFR Cluj și Universitatea Craiova nu vor obține mai mult de un punct din duelurile cu Farul Constanța și, respectiv, Sepsi Sfântu Gheorghe, atunci bucureștenii vor deveni matematic campioni, pentru prima dată după o pauză de 9 ani. 

În acest context, partida dintre FCSB și Rapid a stârnit un interes major în rândul suporterilor ”roș-albaștri”, care și-au anunțat prezența în număr mare pe Arena Națională. 

Peluza Nord: ”S-au vândut deja 43.000 de bilete la FCSB – Rapid”

Peluza Nord Steaua a anunțat, prin intermediul paginii de Facebook, că până miercuri (18 aprilie), la ora 13:00, au fost vândute aproximativ 43.000 de bilete pentru partida FCSB – Rapid. 

”E vremea revanșei! Sâmbăta, un stadion întreg trebuie sa vibreze în roșu și albastru! Stadionul nu e teatru,cel puțin nu la Steaua , așa că plecăm ragusiti de la stadion!

O singura voce pentru Steaua București! Fularele,eșarfele și steagurile sa nu lipsească!Împreună facem spectacol!
Ps:Toate biletele pentru acest meci s-au vândut aproximativ 43.000 de bilete! Steaua suntem noi!”, a fost mesajul celor de la Peluza Nord. 

Cel mai probabil, vor fi vândute toate biletele disponibile pentru această partidă, ceea ce înseamnă că vor fi ceva mai puțin de 45.000 de suporteri. Nu vor putea fi mai mulți spectatori prezenți pe cel mai mare stadion al țării, deoarece Peluza Nord nu este de acord să le ofere rapidiștilor întreaga peluză, ci doar 1800 de bilete, în limita regulamentului FRF. 

La ultimul meci disputat de cele două echipe pe Arena Națională, fanii FCSB-ului au beneficiat de întreaga peluză. 

sursa articol: digisport.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…