Moldovenii se deplasează la Sibiu având un moral foarte bun dat de victoria din ultima rundă, 4-1 cu FCU Craiova 1948, victorie în urma căreia au rămas cu şanse reale în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Elevii lui Bogdan Andone vor întâlni o formaţie neînvinsă pe teren propriu din iulie 2023, interval în care FC Hermasnnstadt a înregstrat acasă nouă succese şi şapte rezultate de egalitate.

FC Hermannstadt şi FC Botoşani s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 13 ori, de două ori au câştigat sibienii, de şase ori s-au impus moldovenii, iar alte cinci partide s-au terminat la egalitate.

Prima confruntare a avut loc pe 27 iulie 2018, FC Botoşani – FC Hermannstadt 2-0, marcatori Andrei Dumitraş şi Mihai Roman II.

O singură partidă s-a terminat fără gol marcat, pe 14 noiembrie 2022, cu botoşănenii în postura de gazde.

Cele mai multe goluri s-au înscris pe 4 septembrie 2023, FC Botoşani – FC Hermannstadt 2-2.

Cea mai recentă dispută directă din Superligă: 28 ianuarie 2024, FC Hermannstadt – FC Botoşani 2-0 (dublă Silviu Balaure).

Antrenorul Marius Măldărăşanu este neînvins în cele şase întâlniri cu gruparea moldavă, palmaresul său cuprinzând o victorie şi cinci egaluri.

Mediile de vârstă

FC Hermannstadt – 26 ani şi patru luni.

FC Botoşani – 25 ani şi şapte luni.

sursa articol: gazetabt.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…