Adrian Bibu, administratorul județului Sibiu, laudă prin intermediul paginii sale de Facebook potențialul cultural, pe care Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului îl valorifică la maxim, promovând Sibiul și tot ceea ce reprezintă zona noastră.

„Alături de sute de iubitori ai folclorului autentic, am trăit din plin bucuria laureaților celei de-a 7-a ediții a Festivalului – Concurs „Lucreția Ciobanu”. Am apreciat spectacolul pe care „Junii” l-au oferit cu prilejul debutului seriei de evenimente ce marchează împlinirea a 80 de ani de activitate neîntreruptă a ansamblului.

O felicit din tot sufletul pe Silvia Macrea, pentru impecabila organizare și pentru tot succesul avut cu “Junii Sibiului”! Îi felicit pe minunații artiști, pentru toată munca și devotamentul lor! Felicit extraordinarul public, care a făcut ca sala de spectacole a Centrului Cultural “Ion Besoiu” să fie neîncăpătoare, și care a simțit, la fiecare spectacol al Junilor, mândria de a aparține acestor locuri!”, a transmis Adrian Bibu.

sursa articol: sibiulinimagini.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.