Primarii din Șelimbăr și Cisnădie, împreună cu președintele Consiliului Județean, dezbat soluții pentru un drum de legătură între cartierul Arhitecților și Șelimbăr. Două propuneri majore sunt în discuție: Centura Sud și intersectarea drumului de legătură cu Drumul Național și cu Strada Mihai Viteazu din Șelimbăr.

“Avem un dialog permanent cu domnul primar Huja și cu doamna Președinte a Consiliului Județean pentru că fiind două UAT-uri, o să găsim o soluție. Una ar fi Centura Sud, doamne ajută să ne apucăm de treabă dar nu ar fi suficientă numai centura.

Trebuie să gândim acel drum colector care îl au ei pe limită de UAT să îl intersectăm cu Drumul Național și cu Bulevardul Mihai Viteazu din Șelimbăr. Muncim acum la acest proiect, sper să se întâmple cât mai curând”, a declarat Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr, în cadrul unei conferințe de presă.

„Colaborarea cu primarul Șelimbărului este esențială pentru a găsi cea mai viabilă soluție legată de acest proiect important pentru locuitorii noștri. Ne dorim să aducem îmbunătățiri semnificative infrastructurii și să facilităm o conectare mai eficientă între cartierele și UAT-urile noastre.

Dintotdeauna am avut o colaborare foarte bună cu doamna Președinte a Consiliului Județean, iar această relație pozitivă ne va ajuta să găsim o soluție rapidă. Dintotdeauna am avut o colaborare foarte bună cu doamna Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu, iar această relație pozitivă ne va ajuta să găsim o soluție rapidă pentru acest proiect.” a declarat Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie.

sursa articol: sibiuindependent.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.