După mulți ani, pe Calea Dumbrăvii se va circula în dublu sens, cu mențiunea că doar câteva autobuze vor parcurge artera dinspre Piața Aurel Vlaicu spre strada Siretului. După cum se știe, pentru majoritatea șoferilor, pe Calea Dumbrăvii se menține circulația în sens unic.

Noua configurare a arterei a fost prevăzută cu o bandă dedicată exclusiv autobuzelor, iar trei trasee vor fi deviate pe aici. Este vorba despre Liniile 13, 15 și 22. O dată cu implementarea noilor trasee, traficul de pe străzile paralele utilizate până acum (Octavian Goga și Calea Cisnădiei) va scăpa de cele două linii, dar, în continuare, la orele de vârf aglomerația va îngreuna circulația de acolo. Consilierii locali trebuie să își dea votul în ședința de joi, 29 septembrie, pentru modificarea mai multor trasee ale mijloacelor de transport în comun Tursib, dar și pentru înființarea a patru noi stații de autobuz.

Patru stații noi de autobuz în Sibiu

Proiectul supus votului joi cuprinde și înființarea a patru stații de autobuz noi în Sibiu. Este vorba despre stația„Facultatea de Drept” în zona Calea Dumbrăvii, ”Ilarie Chendi”, în zona Calea Dumbrăvii, în dreptul imobilului cu nr. 56, stația ”Agenția Tursib 2”, în zona Calea Dumbrăvii la intersecția cu str. Bacovia și stația ”Bruxelles”, pe str. Bruxelles.  

Sursa: Tribuna

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.