Traficul pe A1, în județul Sibiu, a fost restricționat pe benzile doi și de urgență ale sensului de mers Sebeș – Sibiu, din cauza unui accident mortal produs în zona localității Săcel, informează Centrul Infotrafic al Poliției Române.

”La kilometrul 265+400 de metri, în zona localității Săcel, județul Sibiu, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a lovit glisiera mediană. În urma impactului acesta, aflat singur în mașină, a decedat”, informează Infotrafic.

Polițiștii de la Autostrăzi avertizează că traficul este îngreunat, în znă fiind echipaje de poliție.

”Valorile de trafic sunt în creștere. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii accidentului rutier”, mai percizează Infotrafic.

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.