Probleme grave la FC Hermannstadt: Jucătorii neplătiţi din ianuarie au refuzat să se antreneze. La FC Hermannstadt sunt probleme serioase, președintele Dănuț Coman plecând la București din cauza promisiunilor neonorate ale oficialilor clubului sibian.

Echipa antrenată de Marius Măldărășanu este într-o situație foarte bună din punct de vedere sportiv, în acest moment fiind pe loc direct promovabil din Liga 2, însă problemele financiare îi dau serioase bătăi de cap. Conducătorii Hermannstadtului, Claudiu Rotar și Ștefan Băcilă, i-au tot dus cu vorba pe jucători și pe angajați, care și-au cerut drepturile salariale, astfel că situația a explodat, transmite liga2.prosport.ro.

Jucătorii au refuzat să se antreneze, iar președintele Dănuț Coman a plecat deja la București, conform informațiilor ProSport. Mai mult, finanțatorii grupării din Sibiu nu ar mai fi dispuși să investească niciun ban!

Probleme grave la FC Hermannstadt: Jucătorii neplătiţi din ianuarie au refuzat să se antreneze – Dani Coman a plecat de la Sibiu

Președintele Dănuț Coman a plecat la București după ce apele s-au agitat la Sibiu, acolo unde jucătorii de la FC Hermannstadt s-au săturat să mai aștepte ca finanțatorii să își respecte promisiunile.

Fotbaliștii au refuzat să se antreneze după ce au văzut că sunt duși cu vorba în continuare. Ultimii bani care au intrat în conturile fotbaliștilor sunt pentru jumătate din luna ianuarie.

Problemele de la clubul sibian sunt chiar mai mari de atât, întrucât finanțatorii clubului nu au plătit nici alte datorii

Mai mult, cei care susțin financiar echipa de pe locul secund al play-off-ului Ligii 2 ar fi hotărât să își retragă sprijinul, astfel că sunt șanse mari ca toate calculele promovării să fie date peste cap în acest final de sezon, în care echipa mai are de disputat doar șapte meciuri.

Clubul este în insolvență și este obligat să aibă întârzieri de plată de maximum trei luni, conform planului de reorganizare aprobat de curând de Tribunalul Sibiu.

În prezent, după 4 meciuri jucate în play-off-ul Ligii 2, FC Hermannstadt este pe locul 2, direct promovabil în Liga 1, cu 49 de puncte. În ultimul joc, echipa sibiană a obținut un egal 0-0 cu ”U” Cluj, echipă clasată imediat sub sibieni pe locul 3, cu 48 de puncte.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.