Jim Carrey se retrage din actorie. Celebrul actor a declarat că se retrage din actorie după noul său film, „Sonic the Hedgehog 2″, conform The Independent.

Actorul, care revine în rolul personajului Robotnik în pelicula ce continuă aventurile din „Sonic the Hedgehog” (2020), şi-a exprimat intenţia de a se îndepărta de profesia sa. „Ei bine, mă retrag”, a spus el pentru Access Hollywood, adăugând: „Da, probabil. Vorbesc destul de serios”.

Actorul a dat apoi de înţeles că ar putea reveni asupra deciziei, după o pauză. „Dacă îngerii aduc un fel de scenariu scris cu cerneală de aur care-mi transmite că va fi foarte important pentru oameni, aş putea continua pe acest drum, dar iau o pauză”, a spus el.

Jim Carrey se retrage din actorie: “Îmi place viaţa mea liniştită”

Explicând motivul din spatele posibilei sale retrageri, Carrey a declarat: „Chiar îmi place viaţa mea liniştită, îmi place să pun vopsea pe pânză, îmi iubesc foarte mult viaţa spirituală şi simt că, iar asta e ceva ce s-ar putea să nu auziţi vreodată că spune o altă celebritate cât timp trăieşte, am suficient. Am făcut suficient. Sunt suficient”.

Carrey a luat pauze lungi după rolurile majore. El a jucat în primul film „Sonic the Hedgehog” la câţiva ani după continuarea „Dumb and Dumber”, din 2014. În acea perioadă, însă, a deţinut roluri în filme mai puţin importante, cum ar fi „The Bad Batch” şi „Dark Crimes”, precum şi în serialul TV „Kidding”.

Printre alte roluri majore ale lui Jim Carrey se numără cele din „The Truman Show”, „The Mask”, „Eternal Sunshine of the Spotless Mind” şi „Batman Forever”, în care l-a interpretat pe Riddler, transmite Agerpres.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Un român s-a trezit cu 2 Mil de lei în cont şi a refuzat să returneze banii

Un român s-a trezit cu 2 Mil de lei în cont şi a refuzat să returneze banii. Administratorul unei firme din Bucureşti a fost condamnat definitiv la doi ani şi..

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român. În cursul zilei de miercuri, Guvernul german a adoptat un proiect…

Mesaj de recunoștință al lui Volodimir Zelenski pentru România

Mesaj de recunoștință al lui Volodimir Zelenski pentru România. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis luni, la orele amiezii, un mesaj de…

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba. Pe fondul scumpirilor la carburanți care au panicat un număr mare de șoferi și care…