PSD Sibiu: Atac la Daniela Cîmpean ”A fost în vacanță în Dubai pe banii sibienilor”. Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, o critică pe Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean, acuzând-o că ar fi cheltuit 11.000 de euro din banii instituției pentru o deplasare de 8 zile în Dubai, potrivit unui comunicat al social-democraților.

„Conform deconturilor Consiliului Județean (C.J.) Sibiu, 54.761 lei, adică aproximativ 11.000 de euro, i-a costat pe sibieni excursia doamnei Cîmpean Daniela (președinta C.J. Sibiu) în Dubai. Nu a vrut să meargă singură, probabil să nu se plictisească la plajă, la spa, la Mall Dubai sau la Burj Khalifa.

Probabil acesta a fost singurul motiv, deoarece altul nu ar putea exista, pentru a-i lua cu ea opt zile și a le oferi un pachet all inclusive și domnilor Bibu (PNL) și Vasiu (PNL). Dacă tot a fost pe banii sibienilor, nu s-au zgârcit și au făcut tot posibilul să se simtă bine toți trei.”, a scris Trif, în comunicatul PSD.

PSD Sibiu: Atac la Daniela Cîmpean ”A fost în vacanță în Dubai pe banii sibienilor”, în timp ce ar fi tăiat din fondurile Bibliotecii Astra și de la Direcția de Protecția Copilului (DGASPC)

Bogdan Trif: „Delegația PNL pe bani publici în cea mai scumpă destinație turistică, Dubai, nu a stat o zi sau două, așa cum era normal, să se întâlnească cu factorii de decizie pentru a stabili legături, eventual proiecte comune, ci a stat opt zile, din 26 februarie, până în 5 martie. Cu alte cuvinte, o bătaie de joc la adresa contribuabilului sibian.

Asta în timp ce, la Sibiu, doamna Cîmpean taie din bugetul alocat instituțiilor din subordinea C.J., spunându-le că e perioadă de criză și nu sunt bani. Probabil vă aduceți aminte că a tăiat din fondurile Bibliotecii Astra, oamenii nemaiavând bani de salarii, și de la DGASPC, cei care au drept atribuții, printre altele, protecția copiilor.”

sursa articol: g4media

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.