Mișcarea lui Putin: Rusia va accepta doar ruble pentru plata gazelor către Europa.

Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat miercuri că Rusia va accepta plăți doar în ruble pentru livrările de gaz către „țările neprietenoase”, care includ toți membrii UE, după ce Moscova a fost lovită de sancțiuni fără precedent asupra Ucrainei, scrie AFP.

„Am decis să implementez un set de măsuri pentru a accepta plățile pentru livrările noastre de gaz către țările neprietenoase în ruble rusești”, a spus Putin în timpul unei reuniuni guvernamentale televizate, ordonând ca modificările să fie implementate în termen de o săptămână.

Mișcarea lui Putin: Rusia va accepta doar ruble pentru plata gazelor către Europa. Prețul rămâne neschimbat, doar moneda se schimbă.

Putin a adăugat că Rusia va continua să furnizeze gaze în conformitate cu volumele și principiile de preț stabilite în contracte. Doar moneda de plată se va schimba, scrie agenția de presă rusă Interfax.

sursa articol: economedia

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român. În cursul zilei de miercuri, Guvernul german a adoptat un proiect…

Mesaj de recunoștință al lui Volodimir Zelenski pentru România

Mesaj de recunoștință al lui Volodimir Zelenski pentru România. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis luni, la orele amiezii, un mesaj de…

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba. Pe fondul scumpirilor la carburanți care au panicat un număr mare de șoferi și care…

Pe ce loc se află România în clasamentul celor mai puternice armate din lume

Pe ce loc se află România în clasamentul celor mai puternice armate din lume? Statele Unite au cea mai puternică armată din lume potrivit clasamentului realizat de Global Firepower, în baza PowerIndex, care ține cont de 50 de factori individuali, cum ar fi aparatura militară sau numărul trupelor. SUA sunt urmate în acest clasament de Rusia și China.