Recensământ populație 2022: Cine primește ziua liberă? De ce trebuie să dau atât de multe informații despre locuința mea? Sau… ce fac dacă nu mă descurc să completez chestionarul?

Sunt doar câteva dintre întrebările pe care le au românii despre recensământ. La care pot participa acum și online. Aflăm răspunsurile la iLikeIT.

Marian Andrei, iLikeIT: Cum procedăm cu ziua liberă?

Bogdan Drăghia – Purtător de Cuvânt RPL: „La șapte zile după ce am trimis chestionarul în baza de date a INS, putem intra pe siteul recensamantromania.ro, accesăm o secțiune special dedicată, care este chiar pe prima pagină, momentan linkul nu este activ, din 21 martie va fi activ, ne introducem CNP-ul și vom primi o dovadă de autorecenzare. Este un cod, cu el mergem la angajator.”

Recensământ populație 2022: Cine primește ziua liberă?

Marian Andrei, iLikeIT: Întrebarea e, eu, capul familiei, am completat, primesc ziua liberă, primește și soția?

Bogdan Drăghia – Purtător de Cuvânt RPL: „Da, și soția dvs, și toți membrii gospodăriei primesc o zi liberă, Chiar a fost o problemă la noi ieri, la call-center, spre seară, foarte multe întrebări pe această temă, se pare că pe social media a apărut informația că doar capul gospodăriei primește acea zi liberă, și au apărut chestionare în care toată lumea se trecea capul gospodăriei. Nu este nevoie, toți membrii gospodăriei primesc o zi liberă”.

vedeți restul stirii aici: stirileprotv

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.