A început amenajarea malurilor Cibinului. Amenajarea malurilor Cibinului, unul dintre cele mai ample proiecte de transformare din viața Sibiului a demarat cu montarea unui perete de palplanșe, în zona podului centurii ocolitoare din Gușterița.

Lucrările de punere în siguranţă a pistei de biciclete de pe tronsonul 6 sunt primele în planul constructorilor. Finalul lor va însemna amenajarea a 3,6 km de pistă pentru biciclete, care vor completa rețeaua de mobilitate alternativă ce va traversa Sibiul, din Ștrand până în Gușterița.

Însă proiectul de transformare a malurilor Cibinului nu înseamnă doar pista velo, ci și construcția  a doua pasarele ciclo-pietonale, amenajarea a 8 puncte de relaxare, instalarea a 166 de stâlpi de iluminat cu LED, însămânțarea cu iarbă a 7000 mp și plantarea a 330 de arbori, pe întreg traseul.

A început amenajarea malurilor Cibinului, un proiect finanțat prin fonduri europene

“Râul Cibin reprezintă unul dintre elementele care definesc spaţiul urban și periurban al Sibiului, iar amenajarea malurilor sale va reda caracterul integrator al cursului de apă, conectând, printr-un coridor natural unic, cartiere și comunități.”, se arată în comunicatul Primăriei Sibiu.

”Traseu pietonal și pentru biciclete de-a lungul râului Cibin” este un proiect al municipalității, finanțat prin fonduri europene

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.