Ultramaratonistul Tibi Ușeriu: Victorie de senzație la Cercul Arctic. Românul a câștigat încă o cursă de 500 de kilometri!

În vârstă de 48 de ani, sportivul român Tiberiu Ușeriu și-a mai trecut în palmares o victorie de prestigiu obținută în condiții extreme, la Cercul Arctic, după un efort de șase zile.

Ultramaratonistul a câștigat sâmbătă, 12 martie, Montane Lapland Arctic Ultra 2022, o competiție desfășurată în Suedia, cu start și sosire în localitatea Overkalix.

Traseul de 500 de kilometri din Laponia i-a pus la grea încercare pe concurenți, care au avut de străbătut începând cu data de 6 martie zone cu râuri, lacuri și păduri.

Ultramaratonistul Tibi Ușeriu: Victorie de senzație la Cercul Arctic

”Tibi a trecut linia de finish la Montane Lapland Arctic Ultra învingător. Lăsăm extazul și bucuria să se așeze, sărim în sus de bucurie că Tibi e bine, sănătos și că a mai dus o aventură arctică până la capăt!

Tibi – ambasador VT, al anduranței, al curselor de lungă distanță, al drumurilor cu început și sfârșit și al lucrurilor duse până la capăt. Încă o dată, ca de fiecare dată.

Te așteptăm acasă Tibi, avem de dus la capăt încă ceva: drumul nostru care unește. Când Tibi aleargă, o face pentru Via Transilvanica!”, se arată pe pagina de Facebook Tășuleasa Social.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Un român s-a trezit cu 2 Mil de lei în cont şi a refuzat să returneze banii

Un român s-a trezit cu 2 Mil de lei în cont şi a refuzat să returneze banii. Administratorul unei firme din Bucureşti a fost condamnat definitiv la doi ani şi..

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba. Pe fondul scumpirilor la carburanți care au panicat un număr mare de șoferi și care…

Germanii revoltați că românii muncesc în condiții mizere

Germanii revoltați că românii muncesc în condiții mizere. Condițiile de cazare ale muncitorilor români dintr-o fermă de sparanghel din Germania a atras atenția

Doctorul care a descoperit Omicron: Mi s-a cerut să nu spun că dă forme uşoare ale bolii

Doctorul care a descoperit Omicron: Mi s-a cerut să nu spun că dă forme uşoare ale bolii. Angelique Coetzee, printre primii medici sud-africani care au aflat despre mutaţiile suferite de SARS-CoV-2, a povestit prin ce calvar a trecut, în momentul în care a dorit să comunice lumii rezultatele obţinute.