Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului

Reprezentanții Con-A au dat publicității o nouă înregistrare video a șantierului deschis pentru modernizarea Stadionului municipal Sibiu. Înregistrarea surprinde stadiul lucrărilor la începutul lunii martie 2022.

Cu excepția pauzei de două săptămâni, acordată în cadrul companiei de construcții în preajma Crăciunului din fiecare an, cei de la Con-A vor au declarat pentru Turnul Sfatului că continua lucrările și pe parcursul iernii atât timp cât temperaturile exterioare permit. ”Dacă nu sunt temperaturi mai mici decât ne permite tehnologia de lucru să putem lucra nu vom întrerupe. Prin urmare, vom întrerupe lucrările doar dacă va fi o iarnă extrem de friguroasă”.

Noul stadion al Sibiului prinde contur în urma celei mai mari investiții locale din ultimii 30 de ani

Lucrările de modernizare a Stadionului municipal Sibiu reprezintă cea mai mare investiție realizată de administrația locală în ultimii 30 de ani.

La finalul unui contract care a ajuns la 37 de milioane de euro și este estimat să mai crească până aproape de 40 de milioane de euro, Sibiul va avea din acest an un nou stadion. Este obiectivul în care orașul a investit cei mai mulți bani în istoria sa recentă. Și toți sunt din bugetul local.  – Citește și Vara aceasta, Sibiul va avea un nou stadion de 40 de mil. de euro. Ce va face cu el?

sursa articol: turnulsfatului

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!