Se caută un nou Manager pentru Biblioteca Județeană Astra. Consiliul Județean Sibiu a lansat concursul de proiecte de management pentru ocuparea funcție de manager la Biblioteca Județeană Astra Sibiu.

Așadar, cei interesați să participe la concurs își pot depune dosarele împreună cu proiectele de management până pe data de marți, 22.02.2022. După afișarea rezultatului selecției dosarelor care va avea loc in data de 24.02.2022,  în perioada 25.02.2022 – 04.03.2022 se va desfășura prima etapă a concursului –  analiza proiectele de management.

Etapa a doua va avea loc în data de 07.03.2022, atunci când, candidații admiși la prima etapă vor susține proiectele de management, în cadrul unui interviu.

Se caută un nou Manager pentru Biblioteca Județeană Astra – Calendarul concursului:

Detalii despre calendarul concursului, documentele necesare cuprinse în dosarul de concurs, condițiile de participare, bibliografie, precum și detalii despre proiectul de management, pot fi consultate pe site-ul Consiliul Județean Sibiu, la rubrica Locuri de Muncă – Oportunități de Angajare la Servicii Subordonate: https://www.cjsibiu.ro/…/2022/02/1-Anunt-concurs.pdf

De asemenea, regulamentul de concurs și caietul de obiective pot fi analizate și descărcate, accesând link-urile:

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.