Om de afaceri din Sibiu găsit decedat în pădurea Băneasa. Un om de afaceri din Sibiu, care, însă, se mutase de câțiva ani la București, dat dispărut de familie din toamna anului trecut, a fost găsit mort în pădurea Băneasa.

Alexandru Coman, 49 de ani, era dat dispărut de familie din luna octombrie. Potrivit apropiaților, ar fi plecat de acasă doar cu portofelul și telefonul. „Fără încărcător, fără laptop, fără haine de schimb”, relatează Turnul Sfatului.

Om de afaceri din Sibiu găsit decedat în pădurea Băneasa. Familia ceruse ajutorul pe Facebook

În afara demersului legal, rudele şi prietenii au cerut ajutorul celor care îl știau, printr-o postare pe Facebook:

„Sunt aproape trei săptămâni. Noi sperăm să fie, poate, la o mănăstire, unde e cald. Ar avea mâncare, eventual pe cineva care să îl asculte sau să îi dea vreun sfat. Poliția a zis că va trimite o informare Patriarhiei pe care să o distribuie. Poate-poate îl recunoaște cineva. Orice altă variantă este pesimistă.” este mesajul distribuit toamna trecută pe rețelele sociale.

Potrivit anunțului postat atunci pe site-ul Poliției Române, Alexandru Coman a plecat în data de 21 octombrie, în jurul orei 10:30, de la locuința din București.

sursa articol: digi24

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.