O nouă fabrică apare în România! Prima lună din an vine cu vești bune pentru mediul privat autohton. Un mare investitor tocmai a anunțat că își extinde afacerea în țara noastră, punând în joc o sumă impresionantă de bani.

Este vorba despre producătorul de hârtie Pehart Grup, care deţine brandul Pufina, ce se poate mândri cu o prezență în 18 țări. Compania este recunoscută și în mediul de business românesc, având o tradiție impresionantă, de aproape 185 de ani.

Conform anunțului reprezentanților companiei, se pare că aceasta inaugurează o nouă linie de producţie în România, investind nu mai puțin de 10 milioane de euro.

”Pehart Grup, unul dintre cei mai mari producători de hârtie din Europa de Sud-Est, companie românească cu o tradiţie de aproape 185 de ani, inaugurează o nouă linie de producţie la Sebeş. Aceasta va opera cu tehnologii de ultimă oră, inovative, cu un înalt nivel de performanţă în ceea ce priveşte protejarea mediului, dar şi a angajaţilor şi clienţilor finali.

Noua linie de producţie din fabrica Pehart de la Sebeş a beneficiat de o investiţie de peste 10 milioane de euro, iar tehnologiile folosite aici duc producerea hârtiei la un alt nivel – produsele finite, hârtia igienică şi prosoapele din hârtie au calităţi mult îmbunătăţite, de nivel premium”, anunţă compania.

O nouă fabrică apare în România! Prima lună din an vine cu vești bune pentru mediul privat autohton. Un mare investitor tocmai a anunțat că își extinde afacerea în țara noastră, punând în joc o sumă impresionantă de bani.

O nouă fabrică apare în România! Compania se dezvoltă fulgerător pe piața noastră

Reprezentanții companiei susțin că direcția către care tinde aceasta este una tehnologizată, bazată pe investiții masive pentru protejarea mediului înconjurător.

„Deschiderea unei noi linii de producţie a venit firesc, ca parte a dezvoltării naturale a companiei. Strategia noastră de business urmăreşte mărirea capacităţii de producţie pentru piaţa internă prin consolidarea poziţiei brandurilor proprii în marile lanţuri de magazine şi creşterea constantă a calităţii produselor, iar pentru piaţa externă, prin extinderea pe noi pieţe. De asemenea, linia de producţie echipată cu tehnologii de ultimă oră va conduce la îmbunătăţirea produselor Pufina la nivel premium.

Nu în ultimul rând, ne-am dorit să creştem şi performanţele non-financiare ale companiei. Mai concret, vrem să impunem un trend de dezvoltare etic, manifestat pe de-o parte prin grijă faţă de mediu, iar pe de altă parte să investim în dezvoltarea unor comunităţi locale puternice, prin crearea unor noi locuri de muncă.

Linia de producţie de la Sebeş foloseşte şi tehnologii verzi, de ultimă oră, care menţin productivitatea la cotele optime, în timp ce cheltuielile de producţie scad. Toate acestea se realizează cu respect faţă de natură, unul dintre pilonii importanţi ai valorilor Pehart”, spune Gabriel Stanciu, general manager Pehart Grup.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.