Noua Dacia Jogger – cum arată prima mașină hibrid de la Dacia. Dacia a prezentat vineri noul său model, Jogger, care înlocuiește Logan MCV și Lodgy și care poate transporta până la șapte pasageri. Este o încrucișare între un mono-volum, un break și un SUV. Este cel mai lung model Dacia de până acum, așa că are o caroserie inedită.

 „Azi mai facem un pas înainte. După SUV-ul nostru reprezentativ Duster, după cel mai bine vândut model Sandero și după Spring, mașina de oraș 100% electrică, avem acum al patrulea pilon. Redefinim mașinile de familie din segmentul C cu primul model cu șapte locuri cu adevărat multivalent, unul care ia ceea ce este mai bun din SUV-uri, mașini de familie și break-uri și oferă atractivitate fără paralel, versatilitate, spațiu și siguranță la un preț imbatabil.”, a declarat Denis Le Vot, CEO la Dacia.

Ca și în cazul noilor Sandero și Logan, producătorul auto a decis să nu mai ofere motorizări diesel. Clienții pot alege pentru început între un nou motor de un litru pe benzină, cu o putere de 110 cai, și motorul dual, benzină – GPL, cunoscut deja de pe alte modele ale mărcii, ce are 100 de cai putere și oferă un consum redus de combustibil.

Noua Dacia Jogger – cum arată prima mașină hibrid de la Dacia. Din 2023, modelul va fi echipat și cu un motor hibrid, primul din istoria Dacia, un motor cu o capacitate de 1,6 litri.

„Cu o lungime de 4,55 metri, Jogger este cel mai lung model din gama Dacia. Garda la sol de 200 milimetri, combinată cu roțile cu diametru mare, garantează o rulare confortabilă pe orice tip de teren. Ecartamentul mare, cu roțile împinse înspre capete, o fac foarte robustă și stabilă. Protecțiile aripilor, cele de la măștile față și spate și barele de plafon modulare, completează acest design aventuros”, a explicat David Durand, șef design exterior la Dacia.

Constructorul a anunțat că Dacia Jogger va putea fi comandată din noiembrie, iar livrările vor începe luna februarie a anului viitor.

Prețul mașinii, ce va fi construită la Mioveni, pe liniile pe care se asamblează Duster și Sandero Stepway, va porni de la aproape 15 mii de euro.

sursa articol: promotor

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Ce amendă primesc șoferii care nu au trusă medicală triunghiuri sau stingător

Ce amendă primesc șoferii care nu au trusă medicală triunghiuri sau stingător? Conform legislației rutiere în vigoare, șoferii trebuie să aibă în mașini kit-ul

Programul Rabla 2021: Modificare majoră cu privire la primele de casare

Programul Rabla 2021: Modificare majoră cu privire la primele de casare. Programul Rabla va suferi o schimbare radicală în 2021, de care vor beneficia deopotrivă cumpărătorii de mașinii, dar și dealerii care le vând. Schimbarea așteptată de toată lumea va permite accesarea programului și de către cei care nu au o mașină veche de casat.

Programul Rabla 2022: Care sunt noutățile?

Programul Rabla 2022: Care sunt noutățile? Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat că persoanele fizice vor putea, de marți, 08.02.22, să se adreseze producătorilor și dealerilor auto pentru înscrierea în programele Rabla Clasic și Rabla Plus.

Imagini spectaculoase cu noile modele Dacia

Imagini spectaculoase cu noile modele Dacia. Constructorul româno-francez de la Mioveni și-a prezentat oficial, primele imagini cu noile Logan, Sandero şi Sandero Stepway. Această generație a treia, reprezintă cea mai sofisticată evoluţie pentru cele 3 modele.