Maratonul Internațional Sibiu 2021 va închide traficul în zona centrală, sâmbătă, 2 octombrie. Pentru desfășurarea în bune condiții a Maratonul Internațional Sibiu, Comisia de Circulație a avizat următoarele închideri de străzi din municipiul Sibiu.

08:30-14:30

  • Piața Unirii, de la sensul giratoriu până la strada Andrei Șaguna. Mașinile care circulă dinspre Coposu vor putea traversa sensul giratoriu spre str. Emil Cioran sau spre Calea Dumbrăvii – bulevardul Milea;
  • Strada Andrei Șaguna. Din cele trei benzi de circulație, două vor fi închise. O bandă va rămâne deschisă pentru cei care virează la stânga de pe bulevardul Victoriei.

08.00–12.30

  • străzile Mitropoliei, Poștei, Centumvirilor, Konrad Hass, Alexandru Odobescu, Podul Minciunilor, Piața Mică, Ocnei, 9 Mai, Târgului, Movilei, Felinarului, Magheru, Filarmonicii,  Pompeiu Onofreiu, parcarea de pe bulevardul Coposu de sub zidul Cetății, Cetății, Tipografilor, Piața Schiller, Timotei Popovici, Papiu Ilarian. 

08:30 – 14:30

  • B-dul Victoriei, între străzile Martin Hochmeister și A. Șaguna, doar pe direcția de mers către centrul orașului.  

08:20 – 11:00 – Str. Martin Hochmeister și Str. Luarea Bastiliei.

08:30 – 14:00 – Str. Valea Aurie.

Maratonul Internațional Sibiu 2021 va închide traficul în zona centrală, sâmbătă, 2 octombrie. Șoferii rugați să aleagă rute ocolitoare pentru a evita eventuale blocaje

Astfel, șoferii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să aleagă rute ocolitoare pentru a evita eventuale blocaje în trafic.

Organizatorii Maratonului Internațional Sibiu 2021 recomandă participanților, în măsura posibilităților, să vină la eveniment cu mijloace de transport alternative. În zona evenimentului vor fi amplasate suficiente rasteluri de biciclete pentru doritori, puse la dispoziție de Urban Bike Revolution.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.