Modernizarea Căii Dumbrăvii avansează cu un nou tronson intrat în lucru Transformarea Căii Dumbrăvii într-o arteră de mobilitate smart avansează cu tronsonul dintre str. Bahluiului și Argeșului ce va fi redeschis săptămâna viitoare. În următoarele zile, în funcție de condițiile meteo, se va turna primul strat asfaltic pentru a se putea relua circulația.

Pe acest tronson cele mai importante lucrări au fost cele de stabilizare a terenului, prin intervenții ample la fundația drumului. S-au modernizat și rețelele de apă și canalizare, s-au reconfigurat trotuarele și s-a refăcut complet structura drumului.

Este important de precizat că zonele verzi de pe acest tronson vor fi amenajate cu gazon în această toamnă, iar arborii se vor planta în primăvara anului viitor, când lucrările se vor finaliza pe o porțiune mai amplă a arterei.

Modernizarea Căii Dumbrăvii avansează cu un nou tronson intrat în lucru. Urmează tronsonul dintre Str. Gh. Dima și Str. A Vlahuță cere va fi închis circulației de luni, 6 septembrie 

Un nou tronson intră în lucru, cel dintre str. Gh. Dima și str. A Vlahuță și se închide circulației de luni, 6 septembrie. Se estimează că lucrările pe acest tronson se vor încheia la începutul lunii octombrie, termenul depinzând de condițiile meteo.

Odată cu închiderea acestui tronson de luni, 6 septembrie, se vor institui anumite modificări în circulația din zonă. Pe strada Argeșului, tronsonul dintre Calea Dumbrăvii și str. Goethe, se va circula în dublu sens astfel încât, șoferii care se deplasează dinspre Pădurea Dumbrava spre oraș și cei care se deplasează dinspre str. Gh. Dima să poată ocoli tronsonul închis.

În comunicatul primăriei se reamintește sibienilor că pe Calea Dumbrăvii se lucrează și în zona străzii Ludoș. SC Apă Canal desfășoară un proiect finanțat din fonduri europene prin care se înlocuiește conducta de apă de aducțiune, de mari dimensiuni.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.