Improvizație de râsu-plânsu descoperită la un control RAR. Inspectorii RAR de la Caraș-Severin au descoperit în timpul verificării unui microbuz venit la reprezentanță, un butuc din lemn montat la suspensiile autovehicului 

Inginerii de la Registrul Auto Român au găsit un butuc de lemn montat în suspensiile unui monovolum de transport persoane (cu capacitatea de 8 locuri), o improvizaţie periculoasă pentru direcţie şi frânare, sisteme esenţiale pentru siguranţa rutieră.

Improvizație de râsu-plânsu descoperită la un control RAR 

Din imaginile pe care le-a publicat RAR reiese că pe puntea spate sunt montaţi butuci de lemn la ambele roţi. 

„Astfel de deficiențe tehnice au identificat colegii noștri de la RAR Caraș-Severin în timpul verificării unui autovehicul care a venit la reprezentanță pentru verificare.” au scris cei de la RAR, într-o postare pe pagina lor oficială de facebook.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.