Cea mai mare fabrică de biciclete din România va fi gata la toamnă. Fabrica este așteptată să producă peste 1,5 milioane de vehicule pe două roţi, exclusiv pentru Compania Decathlon.

Investiţia din Timişoara realizată de compania Sport Mechanical Workshop se ridică la peste 30 de milioane de euro şi va crea câteva sute de locuri de muncă. Aceeaşi firmă mai deține o fabrică în acelaşi oraş unde asamblează biciclete tot pentru Decathlon

Francezii au o a doua fabrică parteneră pe segmentul de biciclete la Reşiţa, conform celor mai recente date ale ZF. Mega-fabrica de biciclete din România, dezvoltată de compania Sport Mechanical Workshop la Timişoara, va fi gata în această toamnă, urmând să realizeze anual până la 1,5 milioane de vehicule pe două roţi.

Cea mai mare fabrică de biciclete din România va fi gata la toamnă. Aici se vor produce peste 1,5 milioane de biciclete

Singurul client al acestei unităţi de producţie va fi gigantul francez Decathlon. „Una dintre cele mai extinse unităţi de producţie de biciclete din Europa urmează să fie lansată în toamna lui 2021. Fabrica partenerului Sport Mechanical Workshop va concentra toată activitatea de producţie de biciclete a Decathlon în România.

Investiţia va depăşi suma de 30 de milioane de euro și va avea în plan, producţia a peste 1,5 milioane de unităţi anual, pentru România şi Europa“, spune Raul Buzgar, production country leader, Decathlon România.

Noua fabrică a Sport Mechanical Workshop din Timişoara va produce biciclete pentru Decathlon care le va vinde în toată Europa

sursa articol: zf

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.