Compania NTN-SNR deschide un nou centru de cercetare și inovare la Sibiu. Compania NTN-SNR Sibiu a marcat, vineri, 25.06, deschiderea unui nou centru pentru cercetare și inovare în orașul de pe malul Cibinului. Primarul Astrid Fodor a participat la evenimentul care a avut loc la sediul companiei din Zona Industrială Vest.

Doamna Fodor i-a avut alături pe Ambasadorul Franței – doamna Laurence Auer, adjunctul Ambasadorului Japoniei – domnul Tatsuo Kitagawa, vicepreședintele NTN-SNR Europa – domnul Cristophe Nicot, directorul NTN – SNR Sibiu – domnul Philippe Lelaizant și reprezentanți ai altor autorități locale.

Compania NTN-SNR deschide un nou centru de cercetare și inovare la Sibiu. NTN-SNR depășește 1000 de angajați și o cifră de afaceri de peste 33 de milioane de Euro

“Succesul unei afaceri se măsoară atât în cifra de afaceri, dar mai ales în capacitatea acesteia de a rezista și de a crește. Compania NTN-SNR arată încă o dată că nu doar menține ștacheta, chiar și în acest context pandemic dificil, ci se și dezvoltă. Astăzi, NTN-SNR depășește 1000 de angajați și o cifră de afaceri de peste 33 de milioane de Euro.

Am participat cu plăcere la eveniment, fiind alături de un partener al orașului, unul dintre cei mai vechi. SNR Rulmenți a fost printre primele firme care, după anul 2000, au dat un vot de încredere orașului ca locație economică, arătând și altor investitori că Sibiul este o opțiune viabilă pentru deschiderea de unități de producție”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

O nouă fabrică apare în România!

O nouă fabrică apare în România! Prima lună din an vine cu vești bune pentru mediul privat autohton. Un mare investitor tocmai a anunțat că își extinde afacerea în țara noastră, punând în joc o sumă impresionantă de bani.

Investiții la Sibiu: FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren lângă Șura Mică

Investiții la Sibiu: FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren lângă Șura Mică. FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren la marginea Sibiului și pregătește o..

Fabrică de încălțăminte din Sibiu cumpărată de Prada

Fabrică de încălțăminte din Sibiu cumpărată de Prada. Faimoasa companie de modă și produse de lux Prada a devenit singurul proprietar al fabricii de…

Un nou hotel la Sibiu va fi construit lângă Calea Dumbrăvii

Un nou hotel la Sibiu va fi construit lângă Calea Dumbrăvii. Consilierii locali ai Sibiului sunt chemați să aprobe în ședința de săptămâna aceasta, printre altele, documentația de urbanism pentru construirea unui hotel nou pe strada Mărășești, în apropierea Căii Dumbrăvii.