• 88.884 de persoane s-au vaccinat în ultimele 24 de ore
  • 61.642 dintre persoanele imunizate au primit prima doză de vaccin
  • 133 reacții adverse sunt în curs de investigare

Din cele 88.884 de persoane vacciante în ultimele 24 de ore, 61.642 au primit prima doză, iar 27.242 cea de-a doua, conform CNCAV. Autoritățile au informat că 68.966 de români s-au vaccinat cu Pfizer, 9.880 cu serul produs de Moderna și 10.038 cu AstraZeneca.

De la începutul campaniei de vaccinare în România, au fost vaccinate 2.737.514 de persoane. Dintre acestea, 1.658.351 au primit ambele doze de vaccin.

În ceea ce privește reacțiile adverse, în ultimele 24 de ore au fost raportate 141, dintre care 84 la Pfizer, 26 la serul Moderna și 31 la AstraZeneca.

În total, de la începutul campaniei, au fost înregistrate în țară 13.128: 6.114 la Pfizer, 1.202 la Moderna și 5.812 la AstraZeneca.

CNCAV precizează că 133 reacții adverse sunt în curs de investigare.

Sursa articol: Aleph News
Credit foto:  twenty20photos

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doctorul care a descoperit Omicron: Mi s-a cerut să nu spun că dă forme uşoare ale bolii

Doctorul care a descoperit Omicron: Mi s-a cerut să nu spun că dă forme uşoare ale bolii. Angelique Coetzee, printre primii medici sud-africani care au aflat despre mutaţiile suferite de SARS-CoV-2, a povestit prin ce calvar a trecut, în momentul în care a dorit să comunice lumii rezultatele obţinute.

Pericolul ascuns din utilizarea îndelungată a paracetamolului

Pericolul ascuns din utilizarea îndelungată a paracetamolului. Risc de atac de cord şi accident vascular cerebral în cazul utilizării îndelungate a unuia dintre cele mai folosite medicamente în ţara noastră.

Copilul tău face febră şi are gura plină de băşici? Herpangina e de vină. De unde apare şi cum se tratează boala

Herpangina este o boală infecţioasă care afectează mai ales copiii cu vârste…

Klaus Iohannis a explicat cum vor fi vaccinați românii!

Klaus Iohannis a explicat cum vor fi vaccinați românii. Președintele țării a detaliat, luni, după o ședință cu reprezentanții MAI, MApN și ai Ministerului Sănătății, cum va arăta campania de vaccinare. Președintele a explicat că vaccinul va fi administrat etapizat populației. La locul de muncă, în centre special amenajate și inclusiv „drive-through”.