• În cursul zilei, cerul va avea înnorări temporar accentuate şi va ploua în majoritatea regiunilor.
  • Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-vestul țării.
  • Temperaturile maxime se vor situa între 10 și 17 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 8 grade Celsius.

Vremea în țară

Vremea se va menține răcoroasă și va fi în general instabilă. În cursul zilei, cerul va avea înnorări temporar accentuate şi va ploua în majoritatea regiunilor, iar cantitățile de apă vor depăși izolat 15 litri/metru pătrat. Ploile vor avea și caracter de aversă, local se vor semnala descărcări electrice și vor fi condiții de grindină. În zona de munte, în special la altitudini mai mari de 1500 metri, se vor semnala precipitații mixte.

Seara și noaptea, cerul va deveni variabil în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va mai prezenta înnorări temporare, dar numai pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-vestul țării, iar noaptea în zona montană înaltă și, local și temporar, în regiunile sudice, iar în rest doar izolat și trecător. Temperaturile maxime se vor situa între 10 și 17 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 8 grade Celsius. Izolat, se va semnala ceață.

Sursa articol; Aleph News

Credit foto: BrianAJackson

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.