Prin dispoziția Președintei Daniela Cîmpean nr.70/5.03.2021, a fost numită în funcția de manager interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu doamna Lenuța-Alina Graur, pe perioada suspendării contractului de management al titularului postului, dl. Cristian Roman, desemnat în funcția de Secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. 

Alina Graur a deținut funcția de Director financiar-contabil al spitalului, începând din anul 2017 și până în luna martie 2021. De asemenea, în perioada 2009-2017 Alina Graur a fost șef serviciu Financiar-Contabil din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. 

În calitate de Manager interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu este prioritară continuarea modernizării infrastructurii unității noastre sanitare. Este vorba despre ducerea la bun sfârșit a reabilitării a două pavilioane ale spitalului și a Dispensarului TBC, cu finanțare din fonduri europene. De asemenea, vom continua investițiile în aparatură și echipamente medicale de ultimă generație. În acest an vom finaliza și proiectul prin intermediul căruia spitalul va fi dotat cu un Computer Tomograf plus alte echipamente esențiale pentru depistarea și tratarea problemelor respiratorii. Desigur, momentan ne canalizăm toate eforturile pentru gestionarea cât mai eficientă a perioadei de pandemie COVID-19”, a declarat Alina Graur.

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doctorul care a descoperit Omicron: Mi s-a cerut să nu spun că dă forme uşoare ale bolii

Doctorul care a descoperit Omicron: Mi s-a cerut să nu spun că dă forme uşoare ale bolii. Angelique Coetzee, printre primii medici sud-africani care au aflat despre mutaţiile suferite de SARS-CoV-2, a povestit prin ce calvar a trecut, în momentul în care a dorit să comunice lumii rezultatele obţinute.

Pericolul ascuns din utilizarea îndelungată a paracetamolului

Pericolul ascuns din utilizarea îndelungată a paracetamolului. Risc de atac de cord şi accident vascular cerebral în cazul utilizării îndelungate a unuia dintre cele mai folosite medicamente în ţara noastră.

Copilul tău face febră şi are gura plină de băşici? Herpangina e de vină. De unde apare şi cum se tratează boala

Herpangina este o boală infecţioasă care afectează mai ales copiii cu vârste…

Klaus Iohannis a explicat cum vor fi vaccinați românii!

Klaus Iohannis a explicat cum vor fi vaccinați românii. Președintele țării a detaliat, luni, după o ședință cu reprezentanții MAI, MApN și ai Ministerului Sănătății, cum va arăta campania de vaccinare. Președintele a explicat că vaccinul va fi administrat etapizat populației. La locul de muncă, în centre special amenajate și inclusiv „drive-through”.