Elevii olimpici ai Sibiului vor fi premiați. Elevii cu rezultate la olimpiade județene, vor fi premiați și anul acesta de Primăria Sibiu.

foto coperta: facebook/@primariamunicipiuluisibiu

“Un număr de 289 de elevi sibieni au obținut rezultate frumoase la olimpiadele județene în anul școlar 2019-2020, cele naționale nemaiavând loc în contextul epidemic din acest an.

Îi vom premia și anul acesta pentru a-i încuraja să caute în continuare performanța și competiția. Valoarea totală a premiilor acordate este de 61.000 lei.” a declarat primarul Astrid Fodor, pentru publicațiile de stiri sibiu.

Elevii olimpici ai Sibiului vor fi premiați. Premii totale în valoare de peste 60 de mii de lei!

Elevii sibieni au reușit să obțină următoarele rezultate la olimpiadele județene, la diversele discipline pentru care s-au organizat concursuri:

  • 117 elevi s-au clasat pe locul I, fiecare urmând să primească un premiu în valoare de 300 de lei;
  • 91 de elevi s-au clasat pe locul II, premiul acordat de Primărie fiind de 200 de lei;
  • 81 de elevi s-au clasat pe locul III și vor primi un premiu de 100 de lei.

Olimpiadele naționale și internaționale nu s-au mai desfășurat. Prin Ordinul nr. 4304 emis de Ministerul Educației și Cercetării, acestea au fost anulate în contextul pandemiei de coronavirus.

Sumele aferente premiilor vor fi transmise unităților de învățământ, acestea urmând să le împartă elevilor premianți.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Doi copii din Ciugud și-au curățat satul de toate PET-urile și dozele aruncate de trecători

Doi copii din Comuna Ciugud, județul Alba, și-au curățat satul de toate PET-urile și dozele aruncate de trecători.Exemplu de bună creștere și civism la…