Meteorologii anunță când vin primele ninsori. Iarna începe cu pași mici, dar siguri, să-și reintre în drepturi, anunță meteorologii.

Până acum, vremea a fost mai caldă decât în mod normal, dar urmează o răcire accentuată, cu ploi și ninsori.

Elena Mateescu, directorul ANM, a făcut o declarație pentru publicațiile de stiri romania privind prognoza meteo din perioada următoare:

„Pe măsură ce ne apropiem de finalul ultimei luni din această toamnă, putem spune că vremea își urmează parcursul normal. Sâmbătă și duminică vom observa o schimbare semnificativă.

Vremea se va răci mai ales în partea de vest, centru și nord a țării. Vom vorbi despre temperaturi maxime care nu vor mai depăși 9 grade Celsius. Ne așteptăm la precipitații mai ales spre seară și pe parcursul nopții.

Meteorologii anunță când vin primele ninsori. Ploile mărunte și lapovița se vor transforma treptat în ninsoare.

Acestea se vor manifesta predominant sub formă de lapoviță și ninsoare în zonele mai joase din partea de nord și centru a țării. În schimb, la munte vor predomina ninsorile. Este posibil și în partea de vest, centru și nord a țării să discutăm de precipitații mixte sau chiar ninsori, pe seară și în cursul nopții.”

sursa articol: anm

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.