Elon Musk devine al treilea cel mai bogat om din lume! CEO-ul Tesla, urmează să-l depășească pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg. Astfel, va deveni al treilea cel mai bogat om din lume. Performanța vine după ce acțiunile Tesla au crescut cu 13% în urma anunțului că producătorul de mașini electrice, va fi inclus în indicele S&P 500.

Indicele S&P 500, realizat de compania de rating Standard&Poor’s, include cele mai importante 500 de companii listate pe bursele din SUA.

Cea mai recentă creștere a acțiunilor Tesla, i-ar fi crescut averea lui Elon Musk cu aproximativ 15 miliarde de dolari. Acum, averea lui totală se ridică la aproximativ 117,5 miliarde de dolari.

Astfel, Elon Musk va deveni al treilea cel mai bogat om din lume; în fața lui Zuckerberg, care are o avere estimată de indexul miliardarilor Bloomberg la 106 miliarde de dolari.

Elon Musk devine al treilea cel mai bogat om din lume! Acesta a câștigat 90 de miliarde de dolari, doar în 2020.

Musk, care deține 20% din acțiunile Tesla și a fondat compania SpaceX, și-a crescut averea anul acesta cu aproximativ 90 de miliarde de dolari.

Cu toate acestea, averea lui Elon Musk ar putea crește în continuare. Prețul record al acțiunilor Tesla îl mențin în cursă pentru obținerea unui bonus uriaș, de 55,8 miliarde de dolari.

Pentru a obține bonusul, Musk trebuie să transforme Tesla într-o companie de 650 de miliarde de dolari până în 2028. În prezent, compania americană valorează aproximativ 400 de miliarde de dolari. Când planul de bonusuri a fost întocmit, în 2018, Tesla valora 54,6 miliarde de dolari.

În clasamentul celor mai bogați oameni din lume, Musk este depășit doar de fondatorul Amazon, Jeff Bezos (184 miliarde de dolari); și de co-fondatorul Microsoft, Bill Gates (129 de miliarde de dolari).

Compania Tesla urma să se adauge indexului S&P 500 în septembrie. Însă această decizie a fost amânată din cauza temerilor legate de volatilitatea acțiunilor. Cu o capitalizarea bursieră de 400 de miliarde de dolari, Tesla va fi una dintre cele mai valoroase companii adăugate vreodată indicelui S&P500.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român. În cursul zilei de miercuri, Guvernul german a adoptat un proiect…

Mesaj de recunoștință al lui Volodimir Zelenski pentru România

Mesaj de recunoștință al lui Volodimir Zelenski pentru România. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis luni, la orele amiezii, un mesaj de…

Pe ce loc se află România în clasamentul celor mai puternice armate din lume

Pe ce loc se află România în clasamentul celor mai puternice armate din lume? Statele Unite au cea mai puternică armată din lume potrivit clasamentului realizat de Global Firepower, în baza PowerIndex, care ține cont de 50 de factori individuali, cum ar fi aparatura militară sau numărul trupelor. SUA sunt urmate în acest clasament de Rusia și China.

Putin se lăuda că în 2 zile poate ocupa 6 capitale europene inclusiv Bucureștiul

Putin se lăuda că în 2 zile poate ocupa 6 capitale europene inclusiv Bucureștiul. Președintele rus, într-o discuție cu fostul lider ucrainean Petro Poroșenko..