O mamă bolnavă de cancer va fi lăsată să plece într-o „ultimă vacanță” cu copiii, în ciuda carantinei! O femeie din Scoția, bolnavă de cancer, va fi lăsată să meargă într-o „ultimă vacanță” cu copiii ei, în ciuda interdicției de călătorie impuse în Scoția, a anunțat premierul Nicola Sturgeon, potrivit BBC.

„Mi-a spus că familia a avut un an greu și că această vacanță va fi o amintire frumoasă pentru ei. A spus că este un timp prețios petrecut cu familia, pe care nu îl vor mai avea niciodată”. A declarat premierul scoțian.

O mamă bolnavă de cancer va fi lăsată să plece într-o „ultimă vacanță” cu copiii, în ciuda carantinei. Femeia va avea voie să plece cu avionul, alături de copiii ei, în Tenerife.

Linzi Page, în vârstă de 38 de ani, are cancer în stadiul patru. Autoritățile au decis să facă pentru ea o excepție de la regulile de carantină. Femeia va avea voie să plece cu avionul, alături de copiii ei, în Tenerife.

Sturgeon a spus că din „motive de compasiune, legate de sfârșitul vieții unei persoane”, Page va fi scutită de restricții și că familiei i se va permite să plece în vacanță.

„În conformitate cu reglementările, oricine se află într-o situație ca a ei poate pleca într-o ultimă vacanță. Situația lui Linzi este tragică, dar, atât din punct de vedere al compasiunii, cât și din considerente legale, poate pleca în vacanță și îi doresc tot binele ei și familiei ei.”, a mai spus Sturgeon.

sursă articol: digi24

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Un român s-a trezit cu 2 Mil de lei în cont şi a refuzat să returneze banii

Un român s-a trezit cu 2 Mil de lei în cont şi a refuzat să returneze banii. Administratorul unei firme din Bucureşti a fost condamnat definitiv la doi ani şi..

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român. În cursul zilei de miercuri, Guvernul german a adoptat un proiect…

Mesaj de recunoștință al lui Volodimir Zelenski pentru România

Mesaj de recunoștință al lui Volodimir Zelenski pentru România. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis luni, la orele amiezii, un mesaj de…

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba. Pe fondul scumpirilor la carburanți care au panicat un număr mare de șoferi și care…