Jaf ca-n filme la o Bancă: doi angajați au fost luați ostatici! Un jaf s-a înregistrat în această dimineață la o bancă din Milano. Tâlharii care au intrat în bancă au luat ostatici angajații care se aflau în interior, i-au obligat să deschisă seiful, apoi au fugit cu banii prin sistemul de canalizare.

Potrivit Corriere della Sera, în bancă erau cel puțin doi angajați, care nu au fost răniți. Atacul a avut loc astăzi, în jurul orei 8.30, într-o agenție a băncii Crédit Agricole din via Stoppani, lângă Piazza Ascoli. Angajații au fost luați ostatici atunci când au deschis banca. Tâlharii au pătruns în interior în cursul nopții din subsol, printr-o gaură din podea.

Se pare că șase tâlhari au atacat sucursala. Doi angajați au fost luați ostatici – managerul și un funcționat – iar al treilea a reușit să fugă.

Poliția a intervenit imediat la fața locului, clădirea a fost înconjurată cu aproximativ zece mașini, iar traficul a fost restricționat.

„Au intrat (tâlharii – n.n.) pe la subsol, printr-o gaură din podea, eram trei în interiorul agenției, când mi-am dat seama am strigat „e un jaf” și un coleg a reușit să scape”, a declarat pentru Corriere della Sera directorul sucursalei.

Jaf ca-n filme la o Bancă: doi angajați au fost luați ostatici! „Nu știm exact cât au furat!”

Bandiții i-au cerut să deschisă seiful „Nu știm exact cât au furat”, a spus directorul. Tâlharii au fugit cu prada prin conductele de canalizare, strecurându-se în căminele de vizitare. Sunt căutați de poliție. Ostaticii nu sunt răniți, însă sunt în stare de șoc.

Până la ora difuzării știrii, hoții încă nu au fost prinși.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român. În cursul zilei de miercuri, Guvernul german a adoptat un proiect…

Un român s-a trezit cu 2 Mil de lei în cont şi a refuzat să returneze banii

Un român s-a trezit cu 2 Mil de lei în cont şi a refuzat să returneze banii. Administratorul unei firme din Bucureşti a fost condamnat definitiv la doi ani şi..

Mesaj de recunoștință al lui Volodimir Zelenski pentru România

Mesaj de recunoștință al lui Volodimir Zelenski pentru România. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis luni, la orele amiezii, un mesaj de…

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba. Pe fondul scumpirilor la carburanți care au panicat un număr mare de șoferi și care…