Simona Halep confirmată cu coronavirus! Simona Halep a anunțat, sâmbătă, că a fost testată pozitiv pentru COVID-19! Românca se află în țară și a postat anunțul în limba engleză, pe contul personal de Twitter.

Halep spune că are simptome moderate, intrând în autoizolare la domiciliu: „Bună, tuturor! Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv pentru COVID-19! Mă aflu în autoizolare, acasă, și mă recuperez după ce am avut simptome moderate. Acum mă simt bine. Vom trece peste asta împreună!”, a fost mesajul Simonei Halep.

Simona Halep s-a infectat cu noul coronavirus, dar nu are de suferit pe plan sportiv

Simona Halep (29 de ani) a anunțat că are coronavirus, însă acest lucru nu îi afectează cariera sportivă! Jucătoarea de tenis a intrat deja în vacanță până la finalul anului. Ultimul turneu la care a participat a fost Roland Garros: s-a oprit în optimile de finală, pe 4 octombrie, scor 1-6, 2-6 cu Iga Swiatek – poloneza care a câștigat trofeul.

Simona Halep confirmată cu coronavirus! Românca este printre puținele jucătoare din tenisul feminin, testate pozitiv.

În tenisul feminin nu s-au înregistrat foarte multe cazuri de coronavirus, Simona Halep fiind una dintre puținele jucătoare testate pozitiv. Fiona Ferro (Franța, 42 WTA), cea care a eliminat-o pe Patricia Țig la Roland Garros, a anunțat și ea că a luat coronavirus în această săptămână. În România însă, situația este alarmantă: 5.735 de cazuri noi au fost declarate de autorități în ultimele 24 de ore.

Următorul turneu la care va juca Simona este Australian Open 2021! Primul Grand Slam al anului viitor este programat să se desfășoare în perioada 18-31 ianuarie, la Melbourne. Românca nu s-a mai antrenat pe terenul de tenis de la revenirea în România, mergând însă ocazional la sala de forță.

sursa articol: prosport

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.