Consiliul Județean Sibiu a fost constituit! Au depus jurământul pentru noul mandat Daniela Cimpean – Președinta Consiliului Judetean Sibiu, alături de cei 32 de consilieri județeni, care și-au luat angajamentul să facă tot ce le stă în putință pentru un viitor mai bun al locuitorilor din județul Sibiu.

Ceremonia de constituire a Consiliului Județean Sibiu a avut loc joi, 22 octombrie 2020, în sala de conferințe a CJ Sibiu. Au depus jurământul 32 de consilieri, precum și președinta Daniela Cîmpean. La eveniment au participat si viceprim-ministrul Raluca Turcan și prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu.

Conform prevederilor Codului Administrativ, ședința pentru ceremonia de constituire a fost condusă de cel mai în vârstă consilier județean, respectiv de Pavel Bichicean (PSD), ajutat de doi dintre cei mai tineri consilieri județeni: Mircea Nicolae Frățilă și Alexandru Ștefan Boboia, ambii de la PNL.

Consilierii județeni au depus jurământul, având mâna stângă pe Constituție sau pe Biblie, rostind următorul text: “Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Sibiu. Așa să îmi ajute Dumnezeu!”.

Jurământul a fost semnat, în două exemplare, de fiecare ales județean. Un exemplar al jurământului se păstrează la dosarul de constituire, iar al doilea se înmânează consilierului județean ales. La final, președinta Daniela Cîmpean a depus jurământul în fața consilierilor județeni.

Consiliul Județean Sibiu a fost constituit! Cum arată lista cu cei 32 de consilieri

Consiliul Județean Sibiu 2020 – 2024 este alcătuit din 32 de consilieri dintre care, mai mult de jumătate (18) fac parte din PNL. Urmează FDGR și PSD cu câte 5 consilieri fiecare iar restul de 4 care completează lista, provin de la USR-PLUS.

Mai jos, lista oficială transmisă tuturor publicațiilor de stiri sibiu:

Nr. crt.Numele şi prenumeleFormațiune Politică
1Gunesch Friedrich            FDGR
2Manta – Klemens ChristineFDGR
3Porr Paul – JürgenFDGR
4Tischer GabrielFDGR
5Ungar BeatriceFDGR
6Aldea Adrian                        PNL
7Boboia Alexandru – Ștefan  PNL
8Cernea Nicolae                      PNL
9Frățilă Mircea – Nicolae  PNL
10Isaicu Maria – ValeriaPNL
11Luca Marcel – ConstantinPNL
12Man OtiliaPNL
13Mircea MihaiPNL
14Popa Florin – Adrian PNL
15Popescu GrigorePNL
16Răulea Marcela – MariaPNL
17Sima Maria – Simona PNL
18Sorici Gheorghe SilvianPNL
19Spătari Ovidiu – NicolaePNL
20Sterp Vingărzan GheorghePNL
21Tiriba AurelPNL
22Troancă Ilie PNL
23Vasiu Vlad – AlexandruPNL
24Barac Laura – Ionela           PSD
25Bichicean Pavel                     PSD
26Cermonea Daniel – Ioan      PSD
27Moraraș Dana – MariaPSD
28Trif Bogdan GheorghePSD
29Cibu Deaconu RuxandraUSR PLUS
30Echert Adrian            USR PLUS
31Mălaiu Anca – NicoletaUSR PLUS
32Mureșan Claudiu – MarinelUSR PLUS

Următoarea reuniune a consilierilor județeni va avea loc săptămâna viitoare, marți, 27 octombrie, ora 15, în cadrul unei ședințe extraordinare pentru alegerea celor doi vicepreședinți și pentru stabilirea componenței comisiilor de specialitate ale Consiliului Județean Sibiu.

video ceremonia de constituire CJ Sibiu

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Traian Băsescu reacționează după sentința de colaborator al Securității

Traian Băsescu reacționează după sentința de colaborator al Securității comuniste: ”Voi face demersurile legale la CEDO”

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient.